Blogimainonnasta puhutaan usein negatiiviseen sävyyn. Joidenkin blogien kommenttiboksien perusteella mainonta tuntuu häiritsevän muuten niin autuasta lukukokemusta. Toki liika on liikaa ja joskus mainonta on blogeissa varsin päälleliimattua. Kaikki blogissa esitetyt suositukset eivät hyödytä bloggaajaa, jolloin niitä ei pidetä mainontana. Mielestäni positiivinen suositus silloin, kun se on aito (on se sitten maksettua tai ei) ei juurikaan poikkea suusta-korvaan-suosittelusta, jota kavereiden kesken harrastetaan.

 

Mitä kaikkea minä olen blogisuositteluista hyötynyt?

- Pernille Corydonin korut olen löytänyt Uudenkuun Emilian innoittamana (ks. esim. tämä postaus). Emiliaa olen matkinut myös niinkin arkisessa asiassa kuin pyöräilykypärää hankkiessani ja trikoopaitaa ostaessani (ks. tämä postaus; huvittavaa kyllä, kirpparilta ostin myös tuollaisen samanlaisen mekon kuin Emilian tyttärellä tässä postauksessa). 

- Luonnonkosmetiikan olen löytänyt ja siitä oppinut Suomen gurulta Katja Kokolta, eivätkä nuo Katjan Balin kuvatkaan jätä kylmäksi (ks. esim. tämä postaus).

- Santorinin saarelle haluan matkustaa Karkkipäivän Sannin lumoavien kuvien vuoksi (ks. esim. tämä ja tämä postaus niin kohta haluat sinäkin).

 

"Virtuaalituttavien" vinkkausten lisäksi otan edelleen vastaan vinkkejä oikeilta kavereiltani useiden tiedotusvälineiden kautta: facebookin, whatsappin ja ihan perinteisen huutelun avulla. 

Nunu

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram