Juuri kun vapusta on selvitty, on uuden juhlan aika! Nunun blogi täyttää tänään puoli vuotta. Kuulenko fanfaarien ääntä? Ai mutta se taitaakin olla jäätelöauton ääni. Mistä hekin tietävät tästä?

Puolivuotiaanahan lapsi jo (kohta?) konttailee ja ehkäpä niin tekee tämä blogikin. Se alkoi varovalla kokeilulla, että mahtaako tämä olla minun juttuni. Välillä on tehnyt mieli heittää hanskat tiskiin, mutta suurimmaksi osaksi ei. Ajatuksia on edelleen vaikka muille jakaa. Ai mutta niinhän minä teenkin - ja sehän taitaa tarkemmin ajateltuna olla blogien idea. 

Varsinainen synnytys oli helppo (blogin, ei lapsen!) - pari klikkausta - mutta siitähän se elämän opettelu vasta sitten oikeasti alkaa. Aluksi vähän huhuillaan tutuille naamoille, että pliis hymyilkää mulle takaisin, mutta pikkuhiljaa sitä on uskaltautunut huudella pidemmällekin. Lukijamäärät eivät vielä päätä huimaa, mutta tekemisen meininki on nyt jo pysyvähkö olotila.

Minulla ei ollut aloittaessani tarkkaa mielikuvaa siitä, millaisia juttuja blogi tulisi sisältämään. Nunun blogi onkin aikamoinen mosaiikki erilaisia aiheita.

Blogissa on pohdittu yhteiskunnallisia aiheita: köyhyyttä ja rikkautta, äitimyyttiä ja yhteiskunnallista rohkeutta.

On tehty muutamia diy-projekteja, kuten ystävänpäiväaskartelutkesähame ja Afrikan tähti -korvakorut.

On kuvattu varpaita Nizzassa, pohdittu toiveikkuuden merkitystä ja avattu omaa mielenmaisemaa

Omat suosikkipostaukseni edellisten lisäksi kertovat ystävyydestä, siskoudesta ja poliitikan slangista

Mitä siis voimme blogin sisällöstä ja tarkoituksesta tämän puolivuotisen perusteella päätellä? Sen, että Nunu jakelee pyytämättä ja yllätyksenä ajatuksiaan ja kokemuksiaan aiheesta kuin aiheesta. Blogilla ei tule olemaan tämän kummoisempaa rajausta jatkossakaan, sanovat blogioppaat mitä tahansa. Tämä on elämää, ei sen vähempää. Omaa ja muiden.

Minua kiinnostaisi kovasti kuulla, onko sinulle jäänyt mieleen jokin tietty juttu blogista, josta olet saanut itsellesi iloa tai uusia ajatuksia?

 

Nunu

ps. Puolivuotias tarvitsee vielä tukea oppiakseen kävelemään omin voimin. Mikäli ajattelet, että joku kaverisi voisi olla kiinnostunut Nunun blogista, vinkkaa siitä hänelle. Kiitän ja kummarran.

pps. Voit seurata blogia myös Facebookissa ja Bloglovinissa.

Kommentit (6)

Fortheloveofla

Kippis ja onneksi olkoon! Suosikkejani blogeista on monta. Pidin eritoten blogista, jossa puhuit positiivisuuden domino efektistä ! Jatka hyvää "työtä"!

e from the next door

Mitä?! Jo puoli vuotta..? ONNEA puolivuotiaalle 💜 nunun blogi on ihana 💜

salme

Ihan parasta tässä blogissa on mahtava huumori ja se, että kirjoittajalla on myös pohdiskelijaa. Ajatukset tästä maailman menosta ovat hyviä.
Ps. Saa vinkata siitä äitienpäivä lahjasta, uusia ideoita otetaan vastaan!

Nunu
Liittynyt4.11.2015

Kiitos ihana Salme, uskollinen lukijani 😊 Kirjapalkintosi odottaa vielä lähettäjäänsä... Jospa tällä viikolla!

Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram