Joskus viime vuoden puolella, kun olin väsynyt ja stressaantunut eivätkä asiat menneet aivan niin kuin olin suunnitellut, mieleeni pälkähti Strömsö. Mietin paranisiko elämä sillä, että muuttaisi tuohon paikkaan, jossa kakut eivät ikinä pala pohjaan ja aurinko paistaa risukasaankin.

En tiedä millainen green card -proseduuri Strömsööseen halajavan pitää läpäistä; ei kai sinne ketä tahansa murjottajaa oteta asumaan. Mitenköhän muuten Strömsössä suhtaudutaan sinne muualta muuttaviin? Otetaanko kaikki avosylin vastaan vai halveksutaanko ei-syntyperäisiä siitä, että he ovat muuttaneet sinne ns. paremman elämän perässä? Miten kävisi paikkakunnan onnellisuusindeksin meidän pyrkyreiden myötä?

Oli miten oli, olen päättänyt pärjäillä pk-seudulla. Onnekseni sain kesäkuussa yhden hienon korun, joka on tehty Strömsössä asti. Merkki ja tekijä on Åsa Broo. Tarjolla on sekä valmiita koruja että "ristipistokeksejä", jotka voi itse ristipistoilla haluamaansa kuvioon.

 

Tämän lähemmäksi Strömsötä en taida päästä. Tämä koru muistuttaa minua kuitenkin paikasta, jossa kaikki on mahdollista - keikkuuhan koru suurinpiirtein sydämeni päällä.

Nunu

ps. Kuvat ja korut osoitteesta www.asabroo.com

Kommentit (2)

Fortheloveofla

Onneksi on Strömsö hetkiä- ainakin edes joskus. Home is where the heart is.

Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram