Tässä se päivä nyt on. Päivä, jolloin uskaltaudun aloittamaan oman blogin. Olen ajatellut, että blogin pitäminen voisi olla minulle mieleistä, jopa ominaista. Onhan minulla tapana ihmetellä maailman isoja ja pieniä asioita aika perinpohjaisesti. Nyt minulla on areena, missä voin sen tehdä. 

Olipa vaikea kirjoittaa kuvaus blogille. Siinä olisi varmasti hyvä kertoa mistä tykkää. Tuntuu vain, että en enää tiedä mistä tykkään, tai mitkä ovat intohimojani. Olen kuin ruuhkavuosiinsa eksynyt turisti, joka haluaisi nähdä kaikki nähtävyydet, jotka "pitää nähdä", mutta samalla haluaisi seurata omaa polkuaan vähät välittämättä muiden suosituksista. 

Yksi tämän blogin ideoista on etsiä ja löytää taas ne omat innostuksen lähteet. Olen lukenut viime päivinä Gretchen Rubinin kirjaa "Onnellisuusprojekti". Kirjasta opin, että ihmisen intohimon kohteet ja luontaiset mieltymykset eivät juuri muutu lapsuudesta. Kirjassa kehotetaan pohtimaan, mistä on tykännyt 10-vuotiaana, sillä todennäköisesti samat kiinnostuksen kohteet toimisivat edelleen. Hmm.. jään pohtimaan tätä. 

Terkuin,
Nunu

ps. Alku-karkit ovat suosikkejani, tykkään siis ainakin niistä!

Kommentit (0)

Seuraa 

Nunu tykkää hitaista aamuista, croissanteista, muodista ja diy-projekteista. Näiden lisäksi blogissa tarjoillaan ajattelemisen aihetta elämänmenosta ja ihmisen kokoisista unelmista. Tervetuloa mukaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nunu.blogi(a)gmail.com

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram