Pienet ilot ovat parhaita iloja. Nautin suuresti, kun voin kirjoittaa ajatukseni maailman kauneimpaan muistikirjaan, listata kauppatarpeet maailman kauneimmalle muistipaperille ja ojentaa kesän sankarille maailman kauneimman kortin.

Olin jo pienenä paikallisen Tiimariin vakioasiakas. Kesäisin pakkasin koulurepun useaan kertaan valmiiksi uutuutta hohtavilla koulutarvikkeilla. Voin myöntää, että olin innokas koululainen - ehkäpä olin vähän välineurheilija. Vaikka Tiimari on sittemmin hävinnyt katukuvasta, onneksi meille paperitarvikkeista innostuville aikuisille on tarjolla vieläkin upeampia paikkoja jatkaa tätä innostusta. Yksi kauneimmista paikoista lienee Fredrikinkadun Papershop. Piipahdin siellä viime viikolla, ja vaikka kauppa ei ole suuren suuri, en meinannut malttaa lähteä sieltä pois.

Myös korttiasiat ovat lähellä sydäntäni. Voin käsi sydämellä vannoa, että saatan käyttää oikeanalaisen onnittelukortin metsästykseen tunteja ja päiviä. En vain voi elää itseni kanssa, jos en löydä sankarille sopivaa ja kaunista korttia! Suosittelen Papershopin kaunista tarjontaa kesän sankareille tai vaikka mökkituliaisiksi!

Mikäli et asu pääkaupunkiseudulla, mutta aiot tehdä kesäretken Helsinkiin, suuntaa ihmeessä Papershopiin! Papershopilla on myös nettikauppa, mutta kaupan tarjonta on nettikauppaa kattavampi. Seuraavat kuvat olen poiminut Papershopin nettikaupastaan osoitteesta www.papershop.fi

 

Nunu

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram