Aarrekartta voi auttaa tekijäänsä tunnistamaan itselleen tärkeitä asioita ja uinuvia unelmiaan. Olen tehnyt oman aarrekarttani muutama vuosi sitten. Käytännössä olen siis leikannut aikakausilehdistä (lähinnä MeNaisista..) itseäni puhuttelevia kuvia ja tekstinpätkiä. Aarrekarttaa tehdessään kuvia on tarkoitus valita tunteella ja välttää ylimääräistä etukäteisanalysointia. Tartu kuvaan, joka herättää sinussa positiivisia fiiliksiä ja onnen läikähdyksiä.


 

Löysin omat aarteeni eräästä suuresta kirjekuoresta kaapin perältä. Meinasin muuten kerran lähettää vahingossa Kelalle (ei Anssille, vaan instanssille) papereita tässä kuoressa. Virkailijat olisivat saattaneet vähän hämmentyä, kun olisivat saaneet tällaiset terveiset hakemuksen mukana. Joko olisivat alkaneet itsekin unelmoimaan aurinkorannoista tai sitten olisivat ottaneet sen pottuiluna.

Tuo H&M ei muuten viittaa kyseiseen kauppaan vaan kirjaimet ovat eräiden henkilöiden etunimien alkukirjaimet ;) Ehkä aarteet eivät ole aina sateenkaareen päässä vaan ainakin osa niistä voi olla ihan tässä vieressä.

Nunu

PS. Esimerkiksi MeNaiset on kirjoittanut aarrekartan tekemisestä täällä: http://www.menaiset.fi/artikkeli/sport/tee_oma_aarrekartta

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Nunu
Liittynyt4.11.2015

Kokeile ihmeessä! Jo pelkkä silmien avaaminen kuville tekee hyvää. Ja sitten tää ois kiva toistaa parin vuoden välein ja vähän kattoa unelmien kehittymistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram