Aarrekartta voi auttaa tekijäänsä tunnistamaan itselleen tärkeitä asioita ja uinuvia unelmiaan. Olen tehnyt oman aarrekarttani muutama vuosi sitten. Käytännössä olen siis leikannut aikakausilehdistä (lähinnä MeNaisista..) itseäni puhuttelevia kuvia ja tekstinpätkiä. Aarrekarttaa tehdessään kuvia on tarkoitus valita tunteella ja välttää ylimääräistä etukäteisanalysointia. Tartu kuvaan, joka herättää sinussa positiivisia fiiliksiä ja onnen läikähdyksiä.


 

Löysin omat aarteeni eräästä suuresta kirjekuoresta kaapin perältä. Meinasin muuten kerran lähettää vahingossa Kelalle (ei Anssille, vaan instanssille) papereita tässä kuoressa. Virkailijat olisivat saattaneet vähän hämmentyä, kun olisivat saaneet tällaiset terveiset hakemuksen mukana. Joko olisivat alkaneet itsekin unelmoimaan aurinkorannoista tai sitten olisivat ottaneet sen pottuiluna.

Tuo H&M ei muuten viittaa kyseiseen kauppaan vaan kirjaimet ovat eräiden henkilöiden etunimien alkukirjaimet ;) Ehkä aarteet eivät ole aina sateenkaareen päässä vaan ainakin osa niistä voi olla ihan tässä vieressä.

Nunu

PS. Esimerkiksi MeNaiset on kirjoittanut aarrekartan tekemisestä täällä: http://www.menaiset.fi/artikkeli/sport/tee_oma_aarrekartta

Kommentit (2)

Nunu
Liittynyt4.11.2015

Kokeile ihmeessä! Jo pelkkä silmien avaaminen kuville tekee hyvää. Ja sitten tää ois kiva toistaa parin vuoden välein ja vähän kattoa unelmien kehittymistä.

Seuraa 

Nunu tykkää hitaista aamuista, croissanteista, muodista ja diy-projekteista. Näiden lisäksi blogissa tarjoillaan ajattelemisen aihetta yhteiskunnan ilmiöistä, ihmiselosta ja ihmisen kokoisista unelmista. Tervetuloa mukaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nunu.blogi(a)gmail.com

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram