Kukapa ei nauti kunnon aamiaisesta? Vaikka tiedän mieltymykseni hyviin aamiaisiin, liian harvoin hyödynnän aamiaisen voimaa arjessani. Miten paljon parempi alku päivälle tulisikaan, jos saisin rauhassa juoda mutteripannukahvini, lukea lehden ja lopuksi pyyhkiä marmeladin rippeet ja kroissantin muruset huulistani? Toinen ja se useammin toistuva vaihtoehto on, että nappaan banaanin laukkuun ja juon haalennutta kahvia muiden aamutoimien lomassa.

Tieto hyvästä aamiaisesta auttaa muuten myös nousemaan ylös sängystä. Kroissantit ovat heikko kohtani (tai siis vahvuuteni). Jos minua odottaa aamulla kroissantti, askeleeni käy aamulla hyppien keittiötä ja uutta päivää kohden.

Millainen on sinun suosikkiaamiaisesi?

Nunu

Kommentit (2)

Fortheloveofla

Arkisin munat ja pekoni. Kahvi täysmaidolla. Viikonloppuisin myös kuohuviini brunssin lomassa aloittaa päivän pirtsakalla nosteella.

Seuraa 

Nunu tykkää hitaista aamuista, croissanteista, muodista ja diy-projekteista. Näiden lisäksi blogissa tarjoillaan ajattelemisen aihetta yhteiskunnan ilmiöistä, ihmiselosta ja ihmisen kokoisista unelmista. Tervetuloa mukaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nunu.blogi(a)gmail.com

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram