Uskomatonta, mutta totta: Nunun blogi täyttää tänään vuoden! Olin päättänyt blogia aloittaessani, että vuosi ainakin pitää jaksaa sitä kirjoittaa. En halunnut luovuttaa heti, kun ensimmäisen kerran tuntuu siltä, että eihän tässä ole mitään järkeä. Voin myöntää, että muutaman kerran on siltä tuntunut. Vuositavoite oli myös testi itselleni siitä, pysynkö päätöksessäni ja löytyykö minusta vielä päättäväisyyttä ja sisua, jonka olin luullut kadottaneeni.

Olen tämän vuoden aikana tehnyt varmasti blogia aloittelevan kirjoittelijan kaikki virheet. Ensimmäinen ja isoin "virhe" lienee se, että henkilöitän blogini vahvasti itseeni eikä blogilla ole mitään tarkkaa teemaa. Kaiken lisäksi minä alias Nunu, johon tämä kaikki (kirjoitin aluksi kakki, freudilainen lipsahdus!) henkilöityy, ei paljasta itseään täällä. Ok, ehkä pienoinen ristiriita, myönnetään...

Edelleenkään en silti osaisi keksiä blogilleni parempaa nimeä, enkä kadu myöskään sitä, että en ole naamaani täällä ainakaan toistaiseksi paljastanut. Ymmärrän, että lukijat kokisivat bloggaajan varmasti läheisemmäksi, jos hän kirjoittelisi omalla naamallaan. Todennäköisesti se nostaisi (tai laskisi, who knows?) myös lukijamääriä.

Nöyrä toiveeni oli, että juttuni kiinnostaisivat ilman naamaani, mutta ongelmaksi toki tulee tämä henkilöityvä blogini nimi, joka ei varmasti monen mielestä vastaa sen sisältöä. Sellainen Nunu kuitenkin on myös oikeassa elämässä: ei avaa itseään kokonaan kuin harvoille ja valituille, jos heillekään. Ajattelin, että Nunun blogi voisi olla jotakin uutta ja uudenlaista: ajatuksia yhteiskunnan menosta, hassuja arjen sattumuksia ja siinä sivussa vähän tyyliasioita ja diy-projekteja. Aikamoinen mosaiikki - mutta taas kerran, sellainen on tekijänsäkin.

Ensimmäisessä blogipostauksessa asetin näköjään blogin henkilökohtaiseksi tavoitteeksi löytää uudelleen asioita, joita tykkään tehdä. Siinä blogi(kin) on ehkä auttanut, olen löytänyt tieni uusien (vanhojen) harrastusten pariin. Tarkoitus on ollut tuoda iloa ja naurua sekä lukijoiden elämään että siinä sivussa myös omaan elämään.

Kommenttilootassa sana on vapaa! Kerro, mistä olet tykännyt ja mistä et.

 

Nunu

ps. Kuvituksena blogissa aiemmin julkaistuja kuvia Nunusta. Pääkuva on taas ihanan Libby Vander Ploegin tekosia. Libbyn ihania postereita saa tilata ainakin Etsystä. Itse ajattelin tilata jonkun niistä, kunhan vaan osaisin päättää minkä.

pps. Blogilla on toistaiseksi voimassa oleva sopimus kanssani, mutta kuten tiedätte, toistaiseksi voimassa oleva -sopimuskaan ei tarkoita nykyään enää ikuista eläkevirkaa. Eli katsellaan...

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Nunu
Liittynyt4.11.2015

Kiitos, otan sen kohteliaisuutena! Vähemmän erikoisia riittääkin jo aika paljon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram