Viimeinen viikko ennen koko viiden kilsan juoksua!

Taas pistetään pikkaisen lisää pökköä pesään. Tällä viikolla juostaan taas minuutti per setti lisää eli nyt lenkin pituus on yli tunnin, josta juoksun osuus on 7 x 5 minuuttia eli yhteensä 35 minuuttia. Tämän viikon jälkeen pitäisi jaksaa juosta viisi kilsaa yhteen syssyyn. Saas nähdä!

Mutta ensin testataan, miten 5 minuutin juoksu sujuu. 13 v valkku lähti tällä kertaa mukaan, viime viikon flunssa on taltutettu ja juoksu sujuu häneltä kuin vettä vaan - hän on se kepeäjalkainen gaselli. Apps päälle ja reippaasti liikkeelle. Pitkähihaista piti taas juoksutakin alle sujauttaa, parin plussa-asteen kelit senkun jatkuvat. Hanskat ja otsapannat tuntuvat olevan myös vakiokamaa. Lämpenisi jo kelit!

Lenkkimme oli varsinainen PPP eli 13 v valkku höpötti menemään ihan koko matkan. Erinomaista yhteistä ajanviettoa teinin kanssa siis. Ainakin tuollaisen, joka vielä puhuu jotain. Matka joutui todella ripeästi ja valkku piti kyllä huolta vauhdista. Huomaan kyllä olevani todella hidas häneen verrattuna...

Ihme juoksuilta. Yleensä hengästyttää ekan ja tokan satsin jälkeen sikana. Nyt juoksimme 7 x 5 minuuttia välillä aina minuutin kävellen enkä tainnut kertaakaan oikein kunnolla hengästyä. What? Sen sijaan kyllä vasen polvi ja lonkat alkoivat ilmoittaa olemassaolostaan. Kaksi juoksupäivää peräkanaa asvaltilla ei ole kyllä minun juttuni, uskottava se on. Onneksi tiistaina on onnenpäiväni eli illalla on suosikkijumppani BodyBalance, jossa rentoutuu ja kuntoutuu niin päänuppi kuin lihaksetkin. Sitä odotellessa kevyttä venyttelyä suihkun jälkeen Mustia leskiä katsellen.

Kiva iltalenkki!

Huomioita:
- 5 minuuttia meni siinä missä neljäkin, jollei jopa paremmin - liekö syynsä hyvällä seuralla?
- kurkkua kuivaa juosta viileässä. Lämpimämpää keliä siis kiitos.
- pitäisi päästä eroon peräkkäisistä juoksupäivistä. Mutta välillä arki on sen verran kiireistä, että tavoitteissa pysyäkseen pitää välillä lipsua periaatteista.
- en juurikaan hengästynyt. Outoa!

Sää maanantaina 7.4.2014: pari astetta lämmintä, sateen jälkeinen kolea keli

Kommentit (0)

Seuraa 

Kategoriat