Tällä viikolla tahti kiristyy tilkan verran, kun kahden minuutin juoksujakson sijaan juostaankin kolme minuuttia. Kuulostaa palalta kakkua. 7 minaa enemmän, eihän se ole mitään.

Vauhtia illan juoksuun kävin ottamassa Farangin kautta. Yhteinen dinner työkavereiden kanssa töiden jälkeen - mikä sen ihanampaa! Hyvää ruokaa, hyvää seuraa. Tällä kertaa piti ottaa maltillisesti ja sipaista veden kera ruokaa kevyesti. Vaikea rasti, sillä Farangissa on niin jumalainen ruoka...

Tämän hiukan tuhdimman tankkauksen jälkeen pääsin lenkille vasta yhdeksän aikoihin. 13 v valkku lähti mukaan varmistamaan, etten löysäile tai yritä pinnata vedoten täyteen vatsaani. Kamat niskaan, heijastinliivit päälle ja reippaasti liikkeelle vaan. Ilta oli melko vilpoisan tuntuinen, aste vain lämmintä, joten aika vikkelästi saikin pistää tossua toisen eteen. Mistä tulikin mieleeni, että tällä kertaa jalassa olivat toisen tyttäreni kauniit kengät, tosin en tiedä, ovatko juoksukengät vai mitkä. Kevyet ainakin ovat.

Etenimme tyttäreni harmiksi minun vauhtiani, mikä hänen mielestään on etanan löntystelyä. Helppohan se siinä on vinoilla, kun ei ole vatsassaan Farangin karamellisoitua possua ja muita herkkuja...

Tämän iltainen lenkkimme suuntautui melko tasaiseen maastoon, joten minuutin lisäys juoksuajassa per setti ei tuntunut oikeastaan miltään. Keli oli kiva, höpöteltiin koko matka tyttären kanssa niitä näitä ja ihailtiin tähtitaivasta. Kiva lenkki.

Huomioita:

- kengillä on suuri merkitys juoksemisen kannalta
- juoksu alkaa sujua jotenkuten
- ei kannata mennä Farangiin ja juosta sen jälkeen. Juokse mieluummin toisena päivänä ja nauti Farangissa täyssetti.

Sää keskiviikkona 26.3.2014: vain aste lämmintä, ei tuullut, kirkas tähtitaivas

Kommentit (0)

Seuraa 

Hae blogista

Kategoriat