Hyvin ehtii juosta monta lenkkiä ennen Mimmien Vitosta.

Hei kanssajuoksijani! Toivottavasti juoksuinnostus on jatkunut ja olet jaksanut juosta hissunkissun itseäsi rikkomatta ja kuntoasi kohottaen. Vielä reilu pari viikkoa ja sitten koittaa lauantai, jota ainakin minä olen odottanut.

Kaikkien Aikojen Helpoin Juoksukoulu on takana, vastoinkäymisiä on ollut, mutta myös runsaasti onnistumisia. Olen oppinut juoksemaan, olen opetellut uuden juoksutekniikan, muistanut levon ja oivaltanut juuri omiin jalkoihin sopivien juoksukenkien tärkeyden. Nyt vain odottelen, että lepo tekee tehtävänsä ja pääsen taas tien päälle jolkottamaan. Ja mikäs sen mukavampi tapa jatkaa juoksu-uraansa kuin juosta somejuoksu ja raportoida juoksun sujumisesta facebookiin, twitteriin ja instaan häshtägillä #mimmienvitonen. Muutama kaverini lähtee juoksemaan kanssani livenä, mutta suurin osa ystävistäni asuu kauempana, joten olemme päättäneet laittaa liverapparia tweetaten ja kuvia instaan heittäen. Kun ei juokse veren maku suussa ja lähtee tapahtumaan ennemminkin ilon ja positiivisuuden kautta, niin ehtii näitä sometoimintoja hyvin matkan varrella suorittaa :)

Eli parin viikon päästä tavataan somekanavissa in real business. Muista #mimmienvitonen lauantaina 17.5. klo 14.00!

Sillä välin treenaan keskivartalon voimaa ja kokeilen, josko jään koukkuun aktiivisuusrannekkeeseen. Kiinnostavan tuntuinen vempele, vaikka en mikään tavoitteellinen urheilija olekaan. Mutta siitä lisää myöhemmissä postauksissani!

Kommentit (0)

Seuraa 

Hae blogista

Kategoriat