Jaksaa, jaksaa!

Kelit ovat vielä sen verran ihanat ja lämpimät, että olen suorittanut haastetta ulkona, lenkin jälkeen. Reidet ovat näin jo mukavasti lämmenneet ja homma hoituu samantien. Ainoa kunnollinen tolppa, jota vasten helposti tuoliasennon mukavasti saa, on iloisesti pusikossa takapihalle vievän villiviiniportin luona. Kuin viidakossa istuisi... No onpahan naapureiden silmien ulottumattomissa :)

Minuutista siis aloitin ja heti seuraavana päivänä tuli kymmenen sekkaa lisää. Viikon sisällä pitäisi jo pystyä kaksi minuuttia istua selkä seinää vasten. Kääk! Alkaa kaduttaa, miksen aloittanut kymmenestä sekunnista eli alusta...

Onneksi mukaan on lähtenyt tsemppareita ja joukko innostuneita mukaan. Jaettu tuska on pienempi tuska vai miten se sanonta menikään!

Jotenkin tuntuu ainakin näin alussa, että tästä tulee lankkua vaikeampi haaste. Lankussa oli koko vartalo koetuksella, mikä oli jotenkin helpompi kestää kuin se, että pelkät reidet huutaa hoosiannaa. Outoa.

Haaste jatkuu ja raporttia seuraa. Hius- ja meikkitaiteilija Mariela Sarkima nappasi myös haasteestani kiinni (http://laihisraivarit.blogspot.fi). Joko sinä olet aloittanut?

Kommentit (0)

Seuraa 

Hae blogista

Kategoriat