Auringon, kevään, lämmön ja hyvien tarjousten huumaamana lähdin shoppailemaan 13 v valkun kanssa kevyempiä juoksutamineita. Jalona ajatuksena oli myös napata asiantunteva myyjä näppeihin ja saada opastusta siihen, millaiset juoksukengät juuri minulle sopivat.

No, enpä ollut ainoa, joka on keväästä hurahtanut. Kauppa oli pullollaan asiakkaita ja ennen kaikkea ihan hurjia tarjouksia. Ei tietoakaan siitä, että olisin jonkun myyjän saanut auttamaan ja opastamaan, jonossa oli tosi monta juoksukengän ostajaa. Siispä siirryimme suosiolla muita juoksuvermeitä katsastamaan.

Kivoja, kevyitä ja toimivia asuja olikin vaikka kuinka paljon. Sovituskopissa piti kyllä hetki hihitellä, sillä vyötäröstä alaspäin näytin tiukalta makkaralta. Ja koska en ole aivan mallimittainen, housujen lahkeet olivat hauskasti ja ennen kaikkea epäkäytännöllisesti monella myttyrällä. Kääntäminenkään ei ihan onnistunut (se perinteisin keino meille töppöjalkaisille), sillä polvi tuntui asettuvan väärään kohtaan lahkeessa, ja lahkeissa ollut vetoketju hankaloitti entisestään tilannetta. Lisäksi koska sekä vatsanseutuun että takapuoleen on hieman pehmikettä vuosien mittaan jämähtänyt, pitää koon kuitenkin olla jotain muuta kuin XS, jossa lahkeen pituus olisi ok.

Muutaman naurukohtauksen jälkeen päädyin ostamaan juoksutakin kaveriksi enemmän vartalon virheitä anteeksi antavat erittäin ohuet juoksuhousut, jotka eivät ihan kinttuja nuole. Iloisin yllätys oli kassalla, kun jo lähes puolihintaisista vermeistä sai vielä ylimääräisen neljänneksen hinnasta pois. Aivan mahtavaa! Tuskin maltan odottaa, että pääsen korkkaamaan vaatteet lauantaina upeassa, aurinkoisessa kelissä.

Ehkä ne kengätkin saan jossain välissä hankittua. Tai sitten juoksen toisen tyttäreni kengillä.

Kommentit (0)

Seuraa 

Kategoriat