Hengissä ollaan!

Nipin napin. Tiukkaa teki kyllä!

Tänään oli siis vuorossa viimeinen taisto eli pysytellä lankussa niin kauan kuin jaksaa. Iskin ajastimeen 5 minuuttia, se oli tavoitteeni. Epäilin kyllä aloittaessani, että näinköhän selkä kestää 5 minuutin lankutuksen, mutta tahdonvoimalla ja tsemppareiden huudon kirittämänä jaksoin kuin jaksoinkin! Huh huh! Mutta tasan sen viisi minuuttia, ja kun ajastin piippasi, niin vatsa losahti kyllä heti maahan. En olisi enää yhtään enempää jaksanut lankuttaa.

Kiva haaste, jossa kehittyy aika nopeasti, kuten aiemmassa juoksuhaasteessanikin. Hissukseen kun aina aloittaa ja malttaa vetää harjoitukset ohjeiden mukaan maltilla, niin tuloksia kyllä tulee. Samaan aikaan kanssani aloitti muutama tiimi, mitenhän teillä on tähän asti mennyt?

Nyt lomailen haasteiden osalta pari viikkoa ja nautin Suomen (ihanasta) kesästä!

Kommentit (4)

Vierailija

Kuulostaa tutulta liikkeeltä tuo lankku.Käyn itse työväenopiston jumpassa ,jossa tutustuin lankkuun terveisiä vaan pekalle (opettajalle)meitä on siellä 10 keski-iän ylittänyttä naista .ja jotka antavat kommentteja ja kysyvät missäs olit kun et ollut tunnilla viimeksi!Sellaista täällä ja taas mennään syksyllä.

Terv:oili

Seuraa 

Kategoriat