Haaste selätetty hymyssä suin.

Viikolla pukkasi sen verran kiirettä, että haasteen selättäminen piti siirtää yhdellä päivällä. Lauantaina piti yrittää, mutta kaikessa kiireessä unohdin kerta kaikkiaan. No väliäkö hällä, kun sunnuntai valkeni niin upeana, että ajattelin sipaista haasteen kasaan pihalla. Hetki ensin pihahommia, kahvit auringossa ja sitten haasteen kimppuun. Ajattelin ottaa viisiminuuttisen meditaation kannalta, sen verran haipakkaa on viime päivinä tullut mentyä.

Jalat 90 asteen kulmaan tuoliasentoon, 14-v valkku viralliseksi valvojaksi ja hommiin. Vatsalihakset tiukkana, alaselkä tiukasti pilaria vasten, tiukkaa meditaatiota. Reisilihaksiin otti, ajatus meinasi karata, mutta niin vain onnistuin haasteessa! Eikä ottanut niin tiukoille kun haasteen alussa epäilin. Jos minä pystyn, pystyy kuka vaan!

Sitten vaan miettimään seuraavaa haastetta. Lumien tultua olen luvannut opetella hiihtämään sekä perinteisellä että vapaalla tyylillä, onneksi talven tuloon on kuitenkin aikaa vaikka kuinka. Eli ehdin ottaa haasteen jos toisenkin vielä syksyn aikana vastaan :)

Kommentit (1)

ihan mahtavaa!mä oon just tekemässä tätä samaa ja 2.40 on nyt kasassa,ei oo enää helppoa..

Seuraa 

Hae blogista

Kategoriat