Äitienpäivälenkillä metsässä

Aamupäivä meni löhöillessä ja herkutellessa. Iltapäivällä pilvet alkoivat väistyä auringon tieltä ja kunnon lenkki alkoi houkutella. Tällä kertaa ajattelin mennä hieman erilaiseen maastoon ja kokeilla metsässä juoksemista. + 15 astetta ja aurinkoista, linnut lauloivat, ihana kevätpäivä!

Lähimetsässämme on jyrkkä, mäkinen rinne, jota juoksin ylös ja kävelin alas. Tämän kun toistaa kolme kertaa, alkaa olla jalat aika hyytelöä. Aika rankkaa!

Hip hop reipasta vauhtia ylös!

Jarrutellen varovasti alas.

Metsässä voi myös juosta polkuja pitkin, punnertaa kalliota vasten, venytellä ja vaikka tasapainoilla kaatuneilla puunrungoilla.

Tarkkana saa kyllä olla metsässä juostessa. Puunjuuria on koholla siellä täällä, viime öisen sateen jäljiltä oli paikoin liukasta ja savista, mutta kyllä metsässä on ihana juosta. Kovin tehokasta se ei ole verrattuna pururadalla puurtamiseen, mutta hermot lepää ja on se kiinnostavampaa. Ja kyllä se mäkijuoksuosuus veti ainakin minun jalkani lähes hapoille! Mutta enemmänkin tämän päiväinen lenkkini oli nuppijumppaa eli teki niin sanotusti hyvää sekä keholle että erityisesti mielelle.

Vajaa viikko ja sitten mennään viisi kilsaa yhteen putkeen. Sitä ennen vielä yksi lenkki. Reipasta äitienpäivän jatkoa kaikille!

Kommentit (1)

Seuraa 

Hae blogista

Kategoriat