Tällainen kiinnostava ihanuus ilmestyi eilen. Laihduttamaan minusta ei ole koskaan, rakastan ruokaa ja syömistä niin paljon. Onneksi olen oppinut jo nuorena säännöllisen ruokarytmin ja pienten annosten taktiikan, jolloin saa syödä melkeinpä mitä vain kohtuudella. Viiden kilsan juokseminen taitaa nyt olla joku trendijuttu (elämäni ensimmäinen kerta varmaan, kun olen jonkun trendin harjalla, wuhuu!), sitä näyttää olevan somessa ja erilaissa lehdissä nyt joka puolella. Nappasin Me Naisten Kaikkien aikojen helpoimman juoksukoulun ihan vaan nimen vuoksi - lupaus on sen verran kova, että pakkohan sitä on testata. Tässä uudessa Kilot veks! lehdessä Jutta Gustafsberg kiinnitti toki huomiota, mutta sitäkin enemmän lehteä pisti selaamaan sisällysluettelossa mainittu Opi juoksemaan  - näin taittuu 5 km.

Ohjeet  näyttävät simppeleiltä, mutta täytyy sanoa, että tällaiselle stressiaivot omistavalle keski-ikäiselle Me Naisten ohjeet ovat vielä yksinkertaisemmat. Ei täydy muistaa kuin yksi numero eli joko 2, 3, 4 tai 5 minuuttia ja pitää se mielessä viikon verran.

Mutta jos en olisi nyt kokeilemassa Me Naisten juoksukoulua, saattaisin kyllä napata tämän Kilot veks! juoksukoulun testiin. Sen verran helpolta ja armolliselta se kyllä vaikuttaa. Samalla aukeamalla on myös ohjeet 10 kilometrin juoksukouluun, mutta sinne asti en usko kyllä itseni yltävän. Tai ainakin ensin pitäisi löytyä ne paljon puhutut endorfiinit, jotka kuulemma siivittävät juoksuun ja saavat suorastaan himoamaan kyseistä hommaa. Ei ole löytynyt vielä ei.

Kommentit (2)

Kiva seurata sun edistymista,kylla sa viela kympinkin pystyt juokseen. Ajattelin kysaista,etta oletko saanut mitaan neuvoja juoksutekniikkaan? Itse juoksin syksylla ja loppujen lopuksi piti luovuttaa, kun reiden sisalihas ja kantapaa tuli tosi kipeeksi.Tsemppia sulle,seuraan sun blogia ja edistymista kymppiin:)

Kiitos kannustuksesta! Kymppiä kyllä epäilen, mutta mistä sitä tietää, you never know! Olen blogahduksiini omista jalkavaivoistani laittanut kokemuksia. Seuraavana käväisen fyssarilla saamassa lisäopastusta. Suosittelen sinulle jalka-analyysissa käyntiä - josko sieltä löytyisi selitys sun vaivoille? Auttoi ainakin minua noviisia jättipaljon!

Seuraa 

Hae blogista

Kategoriat