Kirjoitukset avainsanalla tuoliasento

Haaste selätetty hymyssä suin.

Viikolla pukkasi sen verran kiirettä, että haasteen selättäminen piti siirtää yhdellä päivällä. Lauantaina piti yrittää, mutta kaikessa kiireessä unohdin kerta kaikkiaan. No väliäkö hällä, kun sunnuntai valkeni niin upeana, että ajattelin sipaista haasteen kasaan pihalla. Hetki ensin pihahommia, kahvit auringossa ja sitten haasteen kimppuun. Ajattelin ottaa viisiminuuttisen meditaation kannalta, sen verran haipakkaa on viime päivinä tullut mentyä.

Jalat 90 asteen kulmaan tuoliasentoon, 14-v valkku viralliseksi valvojaksi ja hommiin. Vatsalihakset tiukkana, alaselkä tiukasti pilaria vasten, tiukkaa meditaatiota. Reisilihaksiin otti, ajatus meinasi karata, mutta niin vain onnistuin haasteessa! Eikä ottanut niin tiukoille kun haasteen alussa epäilin. Jos minä pystyn, pystyy kuka vaan!

Sitten vaan miettimään seuraavaa haastetta. Lumien tultua olen luvannut opetella hiihtämään sekä perinteisellä että vapaalla tyylillä, onneksi talven tuloon on kuitenkin aikaa vaikka kuinka. Eli ehdin ottaa haasteen jos toisenkin vielä syksyn aikana vastaan :)

Kommentit (1)

Vierailija

ihan mahtavaa!mä oon just tekemässä tätä samaa ja 2.40 on nyt kasassa,ei oo enää helppoa..

Jaksaa, jaksaa...

Voihan kääk.

On tämä julma haaste. Välillä tuntuu siltä, että kyllähän sitä jaksaa kyykätä seinää vasten vaikka kuinka kauan ja välillä taas reidet huutaa hoosiannaa jo minuutin jälkeen. 

Tänään haasteena oli 3 minuutin rajan ylitys. Eilen jalat tuntuivat niin tukkoisilta, että epäilin tämän päiväisen haasteen onnistumista.

Nappasin henkiseksi avuksi uusimman Me Naiset -lehden ja sieltä Tahdonvoiman mestariksi -artikkelin. Juuri tahdonvoimaa näissä kaikenmaailman haasteissa tarvitaan!

Artikkelin avulla pääsin kuin pääsinkin maagisen 3 minuutin yli!

Seuraavan viikon aikana hätyytellään jo neljää minuuttia. Hui!

Kommentit (0)

Uusi haaste alkaa!

Ihana kesä rakeineen, pakkasöineen ja niitä seuranneen Kaikkien Aikojen Helteiden jälkeen alkaa olla kohta muisto vain ja syksyn tohinat pukkaa päälle vauhdilla. Onneksi sentään kelit vielä jatkuvat kesäisinä, vaikka aivot pitääkin jo olla säädetty syysteholle ja arki on alkanut rullata.

Kesällä liikunta jäi puoliteholle lantion alueen ongelmien ja kivan kesäflunssan vuoksi, mutta onneksi koko ajan jotain sentään tein. Mahtui vielä vaatteetkin päälle töihin lähdettäessä ja ekojen jumppien jälkeen ei kroppa ollut ihan tukossa. Tästäpä innostuneena ajattelin rykäistä liikkeelle uuden haasteen.

Törmäsin kuvan haasteeseen Pinterestissä. Vaikuttaa taas helpolta (kuten viiden minan lankuttaminen, mikä oikeasti EI sittenkään mennyt ihan tuosta vaan heittämällä), mutta aiemmasta haasteesta viisastuneena en ylimielisesti tähän heittäydy.

Viikon uskallan huijata, mutta en sen enempää eli aloitan haasteen minuutin kohdalta. Tai no saa nähdä, miten käy, kun aloitan. Virallisena valvojana toimii jälleen  kesän aikana 13 v valkusta 14 v valkuksi  muuttunut tyttäreni. Jos minuutti menee helposti, niin skippaan vielä joitain päiviä, mutta epäilenpä, että tämä haaste on lankkua rankempi, ainakin jos oikeasti pistää jalat 90 asteen kulmaan. Saas nähdä, saas nähdä... Valkku tuossa kyllä kannustavasti sanoo, että viisi minaa menee kuulemma heittämällä, eli toiveita on...

Lähde mukaan haasteeseen! Siitä se syksy hiljalleen taas alkaa. Pistän raporttia tulemaan kuvien kera ja kerron, kuinka minulla sujuu. Kerro sinäkin palautteessa, miten sinulla haasteen kanssa menee! Ja tälle liikkeelle pitää keksiä nimikin. Menkööt nyt nimellä tuoliasento, mutta jos tiedät tämän liikkeen oikean nimen, niin sivistä minua.

P.S. Pinterestistä löytyy kaikkea kivaa, inspiroivaa ja innostavaa. Jos et vielä ole tutustunut uuden ajan leikekirjaan, käy ihmeessä tutustumassa! Minun virtuaaliset leikekirjani löytyvät osoitteesta http://www.pinterest.com/sarikoo/

Kommentit (1)

Seuraa 

Kategoriat