Kirjoitukset avainsanalla Haaste

Jaksaa, jaksaa!

Kelit ovat vielä sen verran ihanat ja lämpimät, että olen suorittanut haastetta ulkona, lenkin jälkeen. Reidet ovat näin jo mukavasti lämmenneet ja homma hoituu samantien. Ainoa kunnollinen tolppa, jota vasten helposti tuoliasennon mukavasti saa, on iloisesti pusikossa takapihalle vievän villiviiniportin luona. Kuin viidakossa istuisi... No onpahan naapureiden silmien ulottumattomissa :)

Minuutista siis aloitin ja heti seuraavana päivänä tuli kymmenen sekkaa lisää. Viikon sisällä pitäisi jo pystyä kaksi minuuttia istua selkä seinää vasten. Kääk! Alkaa kaduttaa, miksen aloittanut kymmenestä sekunnista eli alusta...

Onneksi mukaan on lähtenyt tsemppareita ja joukko innostuneita mukaan. Jaettu tuska on pienempi tuska vai miten se sanonta menikään!

Jotenkin tuntuu ainakin näin alussa, että tästä tulee lankkua vaikeampi haaste. Lankussa oli koko vartalo koetuksella, mikä oli jotenkin helpompi kestää kuin se, että pelkät reidet huutaa hoosiannaa. Outoa.

Haaste jatkuu ja raporttia seuraa. Hius- ja meikkitaiteilija Mariela Sarkima nappasi myös haasteestani kiinni (http://laihisraivarit.blogspot.fi). Joko sinä olet aloittanut?

Kommentit (0)

Uusi haaste alkaa!

Ihana kesä rakeineen, pakkasöineen ja niitä seuranneen Kaikkien Aikojen Helteiden jälkeen alkaa olla kohta muisto vain ja syksyn tohinat pukkaa päälle vauhdilla. Onneksi sentään kelit vielä jatkuvat kesäisinä, vaikka aivot pitääkin jo olla säädetty syysteholle ja arki on alkanut rullata.

Kesällä liikunta jäi puoliteholle lantion alueen ongelmien ja kivan kesäflunssan vuoksi, mutta onneksi koko ajan jotain sentään tein. Mahtui vielä vaatteetkin päälle töihin lähdettäessä ja ekojen jumppien jälkeen ei kroppa ollut ihan tukossa. Tästäpä innostuneena ajattelin rykäistä liikkeelle uuden haasteen.

Törmäsin kuvan haasteeseen Pinterestissä. Vaikuttaa taas helpolta (kuten viiden minan lankuttaminen, mikä oikeasti EI sittenkään mennyt ihan tuosta vaan heittämällä), mutta aiemmasta haasteesta viisastuneena en ylimielisesti tähän heittäydy.

Viikon uskallan huijata, mutta en sen enempää eli aloitan haasteen minuutin kohdalta. Tai no saa nähdä, miten käy, kun aloitan. Virallisena valvojana toimii jälleen  kesän aikana 13 v valkusta 14 v valkuksi  muuttunut tyttäreni. Jos minuutti menee helposti, niin skippaan vielä joitain päiviä, mutta epäilenpä, että tämä haaste on lankkua rankempi, ainakin jos oikeasti pistää jalat 90 asteen kulmaan. Saas nähdä, saas nähdä... Valkku tuossa kyllä kannustavasti sanoo, että viisi minaa menee kuulemma heittämällä, eli toiveita on...

Lähde mukaan haasteeseen! Siitä se syksy hiljalleen taas alkaa. Pistän raporttia tulemaan kuvien kera ja kerron, kuinka minulla sujuu. Kerro sinäkin palautteessa, miten sinulla haasteen kanssa menee! Ja tälle liikkeelle pitää keksiä nimikin. Menkööt nyt nimellä tuoliasento, mutta jos tiedät tämän liikkeen oikean nimen, niin sivistä minua.

P.S. Pinterestistä löytyy kaikkea kivaa, inspiroivaa ja innostavaa. Jos et vielä ole tutustunut uuden ajan leikekirjaan, käy ihmeessä tutustumassa! Minun virtuaaliset leikekirjani löytyvät osoitteesta http://www.pinterest.com/sarikoo/

Kommentit (1)

Seuraa 

Kategoriat