Kirjoitukset avainsanalla 3 minuuttia

Jaksaa, jaksaa...

Voihan kääk.

On tämä julma haaste. Välillä tuntuu siltä, että kyllähän sitä jaksaa kyykätä seinää vasten vaikka kuinka kauan ja välillä taas reidet huutaa hoosiannaa jo minuutin jälkeen. 

Tänään haasteena oli 3 minuutin rajan ylitys. Eilen jalat tuntuivat niin tukkoisilta, että epäilin tämän päiväisen haasteen onnistumista.

Nappasin henkiseksi avuksi uusimman Me Naiset -lehden ja sieltä Tahdonvoiman mestariksi -artikkelin. Juuri tahdonvoimaa näissä kaikenmaailman haasteissa tarvitaan!

Artikkelin avulla pääsin kuin pääsinkin maagisen 3 minuutin yli!

Seuraavan viikon aikana hätyytellään jo neljää minuuttia. Hui!

Kommentit (0)

Pari minaa jo täynnä

Haaste on edennyt mukavasti. Kymmenen sekunnin lisäys tuo hissukseen lisää haastetta joka päivä ja jalat tottuu staattiseen pitoon. Nyt olen haasteessa päässyt  kahteen minuuttiin ja ihan hyvin on sujunut. Olen vielä luottavaisella mielellä. Ehkä viisi minuuttia on sittenkin ihan mahdollinen? 

Kyykkämisen jälkeen iskin villasukat jalkaan ja nostin jalat hetkeksi ylös tuolille. Hetki heiluttelua ja taas menoksi. BodyBalance on loistavaa harjoittelua tätä lajia ajatellen, siinä staattista pitoa on pitkin tuntia moneen otteeseen. Onneksi tämä suosikkilajini on ollut koko kesän kuntokeskukseni valikoimassa, joten jalat ovat jo ennen haastettani olleet koetuksella ja jalkoihin on hivenen voimaa kertynyt.

Homma siis jatkuu ja viikon tavoitteena on ensin saavuttaa haasteen puoliväli ja sitten kolmen minuutin rajapyykki.

Kommentit (0)

Jaksaa, jaksaa...

Haasteessa ollaan nyt jo yli puolen välin ja kolme minaa pitää jaksaa lankuttaa. Täytyy sanoa, että aika rankkaa on, ei ihan lauleskellen mene. Mutta kun vaan päättää jaksaa, niin kyllä sen jaksaa. Pari päivää mennään näin, ja sitten pitää jaksaa lankuttaa 3,5 minuuttia. 30 sekkaa tuntuu pieneltä ajalta, hetkeltä, mutta tiiviissä lankkuasennossa ollessa sekunnit kuluvat yllättävän hitaasti.

Haasteisiin kannattaa lisätä ripaus jotain kivaa, ja itselleni se oli ekan 3 minuutin lankkuasaennossa olemisen jälkeen puoliksi sulanutta triojäätelöä mansikoilla. Tällaisista pienistä asioista saa mukavasti lisätsemppiä :) Myös jonkun hyvän biisin kuunteleminen auttaa haasteessa. Kolmen neljän minan biisit ja lankutus sujuu kuin itsestään. Melkein ainakin.

Kommentit (1)

Vierailija

Jes, tämä antaa toivoa. Meillä porukalla alkaa tänään toinen viikko. Jo 40 sekasta hyppäys 45 tuntuu vaikealta. :D Huh-huh! Ehkä se tästä.

Seuraa 

Kategoriat