Kirjoitukset avainsanalla Lankku

Lankutushaaste hyvässä vauhdissa!

Ihanaa, kun on kesä ja lankuttaa voi vaikka pihalla. 13 v valkku tuli mukaan lankuttamaan auringonlaskun aikaan kauniissa iltavalossa. Keskelle sujahti myös viralliseksi valvojaksi appivanhempien labradori Pimu. Neljä minuuttia on niin kauan, että vanha rouva losahti maate väliimme ihmeteltyään aikansa, mitä teemme illalla nurmikentällä.

Kyllä tämä perusolkkarilankutuksen voittaa mennen tullen. Kohta pitäisi jaksaa viisi minaa. Saa nähdä, jaksaako sitä vai ei. Neljän minan kanssakin oli tekeminen. Huh huh.

Kommentit (0)

Jaksaa, jaksaa...

Haasteessa ollaan nyt jo yli puolen välin ja kolme minaa pitää jaksaa lankuttaa. Täytyy sanoa, että aika rankkaa on, ei ihan lauleskellen mene. Mutta kun vaan päättää jaksaa, niin kyllä sen jaksaa. Pari päivää mennään näin, ja sitten pitää jaksaa lankuttaa 3,5 minuuttia. 30 sekkaa tuntuu pieneltä ajalta, hetkeltä, mutta tiiviissä lankkuasennossa ollessa sekunnit kuluvat yllättävän hitaasti.

Haasteisiin kannattaa lisätä ripaus jotain kivaa, ja itselleni se oli ekan 3 minuutin lankkuasaennossa olemisen jälkeen puoliksi sulanutta triojäätelöä mansikoilla. Tällaisista pienistä asioista saa mukavasti lisätsemppiä :) Myös jonkun hyvän biisin kuunteleminen auttaa haasteessa. Kolmen neljän minan biisit ja lankutus sujuu kuin itsestään. Melkein ainakin.

Kommentit (1)

Vierailija

Jes, tämä antaa toivoa. Meillä porukalla alkaa tänään toinen viikko. Jo 40 sekasta hyppäys 45 tuntuu vaikealta. :D Huh-huh! Ehkä se tästä.

Trendin jälkijunassa tullaan taas

Lankuttaminen oli kova sana keväällä ja yksi sun toinen osallistui haasteeseen. Itselläni kun oli muita mietteitä kevään mittaan eli opettelin juoksemaan, niin lankutushaaste pääsi lipsahtamaan meikäläiseltä ohi. Mutta pakkohan tätäkin on kokeilla.

Haaste lankuttaa 5 minuuttia kuulostaa helpolta, mutta ei se kyllä oikeasti sitä ole. Pari minuuttia taitaa mennä, mutta sen jälkeen alkaa kyllä kummasti tutista. Testaan siis lähes orjallisesti alla olevaa ohjelmaa ja katsotaan, lankutanko parin viikon päästä viisi minuuttia hymy kasvoilla vai tuleeko tästä mahalasku. Testaaminen ei päivästäni vie kuin hujauksen, joten kiireeseen ei ainakaan tämän testin osalta voi vedota.

Lankutustesti menee näin:

Päivä 1 - 20 sekuntia
Päivä 2 - 20 sekuntia
Päivä 3 - 30 sekuntia
Päivä 4 - 30 sekuntia
Päivä 5 - 40 sekuntia
Päivä 6 - LEPOA
Päivä 7 - 45 sekuntia
Päivä 8 - 45 sekuntia
Päivä 9 - 60 sekuntia
Päivä 10 - 60 sekuntia
Päivä 11 - 60 sekuntia
Päivä 12 - 90 sekuntia
Päivä 13 - LEPOA
Päivä 14 - 90 sekuntia
Päivä 15 - 90 sekuntia
Päivä 16 - 120 sekuntia
Päivä 17 - 120 sekuntia
Päivä 18 - 150 sekuntia
Päivä 19 - LEPOA
Päivä 20 - 150 sekuntia
Päivä 21 - 150 sekuntia
Päivä 22 - 180 sekuntia
Päivä 23 - 180 sekuntia
Päivä 24 - 210 sekuntia
Päivä 25 - 210 sekuntia
Päivä 26 - LEPOA
Päivä 27 - 240 sekuntia
Päivä 28 - 240 sekuntia
Päivä 29 - 270 sekuntia
Päivä 30 – PIDÄ ASENTO NIIN PITKÄÄN KUIN PYSTYT

Apuna tässä on jälleen 13 v valkku, joka katsoo, että asento pysyy oikeana eikä esim. takapuoli nouse ylös tai vatsa losahda maahan kesken kaiken. Ihan alusta saakka en viitsinyt haastetta aloittaa vaan hyppäsin mukaan päivän 16 kohdalta eli aloitin parista minuutista. Eilen lähti haaste liikkeelle, lähdetkö mukaan?

Lähde: www.facebook.com/30DayPlankChallenge

Kommentit (3)

Vierailija

Ihanaa! Tämä haaste inspiroi meitäkin aloittamaan lankutushaasteen työporukalla. Muutama lankutuspäivä takana ja jokaisella kerralla on tullut mukaan joku uusi eksynyt lammas. ;)

Vierailija

Lankkuhaaste on älyttömän vaikea, joten onnea matkaan! Itselläni se tyssäsi kahden ja puolen minuutin kohdalla (vaikka olen hyvässä kunnossa!), joten mielenkiinnolla odotan, että pääsen lukemaan kokemuksiasi. Ehkäpä tämä innostaa itseänikin vielä kokeilemaan uudelleen.

Seuraa 

Kategoriat