Kirjoitukset avainsanalla 5 minuuttia

Hyvä minä ja kummilikka!

Ei olisi haasteen alkupuolella uskonut, että neljän minuutin raja ylittyy tuosta noin vaan. Tai no, hieman ehkä liioittelen. Mutta yllättävän helposti meni!

Tsemppariksi tuli kummilikkani, ja siinä höpistessä aika kului kuin siivillä. Ensimmäistä kertaa alan uskoa, että 5 minuutin raja on mahdollista saavuttaa. Saas nähdä, ei ole enää montaa päivää!

Kommentit (0)

Uusi haaste alkaa!

Ihana kesä rakeineen, pakkasöineen ja niitä seuranneen Kaikkien Aikojen Helteiden jälkeen alkaa olla kohta muisto vain ja syksyn tohinat pukkaa päälle vauhdilla. Onneksi sentään kelit vielä jatkuvat kesäisinä, vaikka aivot pitääkin jo olla säädetty syysteholle ja arki on alkanut rullata.

Kesällä liikunta jäi puoliteholle lantion alueen ongelmien ja kivan kesäflunssan vuoksi, mutta onneksi koko ajan jotain sentään tein. Mahtui vielä vaatteetkin päälle töihin lähdettäessä ja ekojen jumppien jälkeen ei kroppa ollut ihan tukossa. Tästäpä innostuneena ajattelin rykäistä liikkeelle uuden haasteen.

Törmäsin kuvan haasteeseen Pinterestissä. Vaikuttaa taas helpolta (kuten viiden minan lankuttaminen, mikä oikeasti EI sittenkään mennyt ihan tuosta vaan heittämällä), mutta aiemmasta haasteesta viisastuneena en ylimielisesti tähän heittäydy.

Viikon uskallan huijata, mutta en sen enempää eli aloitan haasteen minuutin kohdalta. Tai no saa nähdä, miten käy, kun aloitan. Virallisena valvojana toimii jälleen  kesän aikana 13 v valkusta 14 v valkuksi  muuttunut tyttäreni. Jos minuutti menee helposti, niin skippaan vielä joitain päiviä, mutta epäilenpä, että tämä haaste on lankkua rankempi, ainakin jos oikeasti pistää jalat 90 asteen kulmaan. Saas nähdä, saas nähdä... Valkku tuossa kyllä kannustavasti sanoo, että viisi minaa menee kuulemma heittämällä, eli toiveita on...

Lähde mukaan haasteeseen! Siitä se syksy hiljalleen taas alkaa. Pistän raporttia tulemaan kuvien kera ja kerron, kuinka minulla sujuu. Kerro sinäkin palautteessa, miten sinulla haasteen kanssa menee! Ja tälle liikkeelle pitää keksiä nimikin. Menkööt nyt nimellä tuoliasento, mutta jos tiedät tämän liikkeen oikean nimen, niin sivistä minua.

P.S. Pinterestistä löytyy kaikkea kivaa, inspiroivaa ja innostavaa. Jos et vielä ole tutustunut uuden ajan leikekirjaan, käy ihmeessä tutustumassa! Minun virtuaaliset leikekirjani löytyvät osoitteesta http://www.pinterest.com/sarikoo/

Kommentit (1)

Hengissä ollaan!

Nipin napin. Tiukkaa teki kyllä!

Tänään oli siis vuorossa viimeinen taisto eli pysytellä lankussa niin kauan kuin jaksaa. Iskin ajastimeen 5 minuuttia, se oli tavoitteeni. Epäilin kyllä aloittaessani, että näinköhän selkä kestää 5 minuutin lankutuksen, mutta tahdonvoimalla ja tsemppareiden huudon kirittämänä jaksoin kuin jaksoinkin! Huh huh! Mutta tasan sen viisi minuuttia, ja kun ajastin piippasi, niin vatsa losahti kyllä heti maahan. En olisi enää yhtään enempää jaksanut lankuttaa.

Kiva haaste, jossa kehittyy aika nopeasti, kuten aiemmassa juoksuhaasteessanikin. Hissukseen kun aina aloittaa ja malttaa vetää harjoitukset ohjeiden mukaan maltilla, niin tuloksia kyllä tulee. Samaan aikaan kanssani aloitti muutama tiimi, mitenhän teillä on tähän asti mennyt?

Nyt lomailen haasteiden osalta pari viikkoa ja nautin Suomen (ihanasta) kesästä!

Kommentit (4)

Vierailija

Kuulostaa tutulta liikkeeltä tuo lankku.Käyn itse työväenopiston jumpassa ,jossa tutustuin lankkuun terveisiä vaan pekalle (opettajalle)meitä on siellä 10 keski-iän ylittänyttä naista .ja jotka antavat kommentteja ja kysyvät missäs olit kun et ollut tunnilla viimeksi!Sellaista täällä ja taas mennään syksyllä.

Terv:oili

Lankutushaaste hyvässä vauhdissa!

Ihanaa, kun on kesä ja lankuttaa voi vaikka pihalla. 13 v valkku tuli mukaan lankuttamaan auringonlaskun aikaan kauniissa iltavalossa. Keskelle sujahti myös viralliseksi valvojaksi appivanhempien labradori Pimu. Neljä minuuttia on niin kauan, että vanha rouva losahti maate väliimme ihmeteltyään aikansa, mitä teemme illalla nurmikentällä.

Kyllä tämä perusolkkarilankutuksen voittaa mennen tullen. Kohta pitäisi jaksaa viisi minaa. Saa nähdä, jaksaako sitä vai ei. Neljän minan kanssakin oli tekeminen. Huh huh.

Kommentit (0)

Seuraa 

Kategoriat