Kirjoitukset avainsanalla kaikkien aikojen helpoin juoksukoulu

Onneksi olin eilen juoksemassa! Tänään tulee lunta taivaan täydeltä vaakatasossa. Nautiskelin CXWorksista ja sen jälkeen venyttelystä. Molemmat tulivat tarpeeseen, sillä jalat olivat jo aamusta lähtien jäykähköt ja lonkat ja pakarat aika juntturassa. Huomenna vielä Bodybalanceen, niin eiköhän taas kintut ole kunnossa lauantain toista settiä varten.

Kommentit (0)

Harrastan viikossa useamman kerran liikuntaa, mutta täysin ilman minkäänlaisia tavoitteita eli en omista sykemittaria, en ole koskaan tehnyt kuntotestiä enkä ole missään lajissa hyvä. Liikun, että voin syödä suunnilleen mitä haluan (rakastan hyvää ruokaa) ja varsinkin body balance pari kertaa viikossa on lempparini. Se on auttanut jaksamaan kiireessä, parantanut stressinsietokykyä ja tasapainoa ja on mukavaa vastapainoa hektiselle arjelle. Lisäksi käyn lauantaiaamuisin joogassa ja säännöllisen epäsäännöllisesti kuntosalilla, sauvakävelemässä ja erilaisissa jumpissa. Hyvänä lumitalvena laskettelemme. Mutta että juoksisin? En.

Mutta kaikkeen sitä ihminen suostuukin. Kuten haasteeseen treenata nollajuoksijasta viiden kilsan juoksijaksi. Miten tällaiseen olen edes haksahtanut? En ole koskaan pitänyt juoksemisesta, en osaa juosta enkä ymmärrä, miksi pitäisi juosta päämäärättömästi tuolla ulkona. Jos olisi edes koira mukana, tai jos vaikka juoksee tunnin jonkun pallon perässä, niin ihan eri homma, mutta lenkkeily - en ole koskaan tajunnut. No, nyt olen lupautunut tulevan Mimmien Vitosen juoksukoulu-uhriksi ja päätän testata Me Naisten Kaikkien Aikojen Helpointa Juoksukoulua.

Kommentit (0)

Seuraa 

Kategoriat