Polvi teipattu ja hetki lepoa

Kaksi päivää peräkanaa asvalttijuoksua teki ilmeisesti tehtävänsä. Kengät, joilla juoksen, tuntuvat kyllä hyviltä, mutta ehkä ne eivät sittenkään ole täydelliset. Täytynee oikeasti jossain vaiheessa ehtiä asiantuntevan kenkäkauppiaan luokse johonkin urheiluliikkeeseen konsultaatiota saamaan.

Tiistaina aamulla polven sisäpuoli oli oudon kipeä ja sormella koputtaessa löytyi selkeä kipukohta - mitään sen kummempaa ei näy, mutta tietyt asennot tuntuvat mojovasti ja sormella koputtaen löysin täsmäkipukohdan. Kuin mustelmaa painaisi, vaikka mitään ei näy. Lempijumppaani BodyBalancea en kuitenkaan raaskinut jättää väliin vaan sipaisin sen puoliteholla teippaamalla polven tiukkaan pakettiin. Eipähän muljunut polvi ja toisaalta tiukka paketti esti liiat taivutukset sun muut. Mutta olipa ihana jumppa taas! I love it!

Nyt pari pakollista lepopäivää jumpista ja juoksusta. Eiköhän tuo kinttu sitten taas kunnossa ole. Silloin vuorossa juoksua pururadalla, asvalttia pehmeämmällä alustalla. Nyt pari iltaa dinnereitä ja bileitä eli rai rai vaan!

Kommentit (1)

Seuraa 

Hae blogista

Kategoriat