Kirjoitukset avainsanalla ilmaiset festariliput

Kesä on taas vihdoin tuloillaan ja aina innostun festareista jopa liikaakin. Jostain kumman syystä lähes joka kesä minulle tulee sama ongelma eteen festareiden kanssa. Tämä ongelma on rahapula!

Miten sitten ilman rahaa voi nauttia festareista?

Olen itse nauttinut festareista kolmella eritavalla ilmaiseksi.

1. Vapaaehtoistyö festareilla

Viime kesänä olin vapaaehtoisena auttamassa, niin festareiden pystyttämisessä kuin purkamisessakin. Tästä sain palkkioksi pääsyn festareille täysin ilmaiseksi. Vieläpä ruuat tulivat hommaan kaupanpäälle.

Hommaa kyllä riitti ja siivoaminen oli suoraan sanottuna aika vi***maista. No sainpahan ilmaisen festari lipun ja kesken festareiden minun ei tarvinnut töihin puuttua. Oli siis päivän enne ja päivän jälkeen festareita töissä.

Jos haluat lähteä hommaan mukaan, niin ilmoittele vaikka kommentilla. Voin antaa lisätietoja, miten voit päästä töihin. Tietoa saat myös festareiden järjestäjiltä, mutta he ovat usein todella kiireisiä ja vastauksessa saattaa kestää viikkoja tai jopa kuukausia.

Tämä on ehdottomasti paras vaihtoehto päästä ilmaiseksi festareille!

2. Alueen vierestä seuraaminen

Useille festareille ei ole mukavaa mennä viettämään aikaa, jos itse alueelle ei ole pääsyä, mutta monia paikkoja on missä tämäkin on mukavaa.

Tooissa vuonna kävin katsastamassa Leppävaarassa Kivenlahtirockin ja täytyy sanoa, että urheilupuiston nurmirinne oli täydellinen paikka seurata festareita ja kuunnella musaa. Mukava nurmialue mahdollisti pihapelien pelaamisen ja säänkin suosiessa tunnelma oli kuin festareilla konsanaan.

Voin suositella tätä aluetta, mutta valitettavasti KLR pitää tänä vuonna taukoa.

3. Lainarahalla festareille

Tämä on viimeinen vaihtoehto, mutta olen tätäkin kokeillut. Festareilla matkoineen ja lippuineen laitoin lainarahaa sileäksi noin 300€ edestä. Palkka ja lomarahat olivat onneksi tulossa ja sain maksettua lainan pois heti kuukauden lopussa.

Reissu kyllä kannatti ja rahojen tuhlaaminen etukäteen ei oikeastaan harmittanut yhtään. Kilpailutin lainan ja sain sen täysin ilman kuluja, joten eipä tuo nyt niin paha diili ollut. Lainan voi kilpailuttaa esimerkiksi tällä verkkosivustolla.

 

Yhteenvetona sanoisin kuitenkin vapaaehtoistyön olevan ehdottomasti paras vaihtoehto!

Toivotaan, että festarikesä 2016 tuotullesaan taas uusia upeita kokemuksia meille kaikille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla