Aah, olen löytänyt uuden äitiysidolin, Kristina Kuzmicin. Hän pitää vlogia otsikolla Watch This Mom Drop Some Serious Thruth Bombs, eli katso, kun tämä äiti tiputtelee varsinaisia todellisuuspommeja. Ne ovat ihan mahtavia!

Kristinan tyyli on huippu. Hän käsittelee äitiyteen liittyviä myyttejä ja odotuksia humoristisesti, tiukasti ja ah, niin samaistuttavasti. Tuntuu, ettei hän pelkää mitään aiheita. Hän puhuu videoilla pilke silmäkulmassa niin koulukiusaamisesta, lastensynttäreiden hullusta kilpavarustelusta kuin sitä, miksi todellakin kannattaa mieluummin juoda viiniä vaahtokylvyssä kuin siivota.

Kristinan tyyli ei ole tippaakaan syyllistävä, mutta hänen tiukkuutensa pistää myös ajattelemaan omaa käytöstä. Hekottelun lomassa.

Kroatialaissyntyinen mutta sittemmin amerikkalaistunut Kristina oli aikanaan kahden lapsen eronnut sinkkuäiti. Nyt hän on uudelleen naimisissa ja hänellä on kolme lasta.

Mutta turhaan minä edes tässä selitän hänestä enempää, katsokaa noita videoita itse. Varsinkin, jos olette ruuhkavuosissa rämpiviä, koko ajan kaikesta vähän huonoa omaatuntoa potevia vanhempia.

Kristinalla on tällä hetkellä reilut 800 000 Facebook-seuraajaa, minä olen yksi heistä. Tuskinpa menee kovinkaan kauaa, että miljoona paukahtaa rikki.

Näköjään me nykyvanhemmat tarvitsemme jatkuvasti vahvistusta sille, että me riitämme. Että olemme normaaleja. Ettei lapsistamme tule sekopäisiä monsterihirviöitä, vaikka kerran puimmekin heidät jo valmiiksi likaisiin vaatteisiin ja annoimme valvoa liian myöhään. Ja sitä rataa.

Tykkään myös Kristinan kaiken äitiyspuheen alla kuplivasta viestistä, joka muistuttaa siitä, että aitous on paras tapa saavuttaa asioita. Pitää uskaltaa olla oma itsensä, vaikka muut sanoisivat mitä. Se on hieno viesti.

Kommentit (0)

Seuraa 

Olen Rosanna Marila, 34-vuotias pinkki muija ja kahden pienen lapsen äiti. Työskentelen Me Naisten toimittajana, mutta mielipiteet ovat omiani.

Blogini idea on muistuttaa, että sähän oot hyvä just noin.

Ota yhteyttä: naiseudesta(at)gmail.com

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat