Hui, jee, apua, jännittää... Nyt on niin, että me lähdemme koko perhe Thaimaahan! Ihanaa, kamalaa, kamalan ihanaa. Mitähän tästä tulee?

Thaimaa on onneksi meille aikuisille tuttu paikka entuudestaan. Nyt matkaan tulee kuitenkin aivan uudenlainen kosketuspinta 3,5-vuotiaan ja 9-kuukautisen kanssa. Jännittää, mutta kyllä me selviämme. Kai?

Meillä on tähän matkaan mahdollisuus, joten päätimme tarttua siihen. Isäkuukausi, minulle kertyneet kesälomat ja matkaa varten kerätyt säästöt mahdollistavat sen. Olemme melkoisen onnekkaita päästessämme tätä vuoden ankeinta aikaa hetkeksi pakoon.

Blogin päivittymisestä en osaa sanoa, sillä tarkoitus on nauttia mahdollisimman paljon lämmöstä, valosta ja perheestä, ei niinkään tietokoneen ruudusta. Vaikka mistä sitä tietää, ties vaikka lapset yllättäisivät ja sammahtaisivat iltaisin ennätysaikaisin.

Pitäkää peukkuja, palataan!

PS. Ylläoleva kuva on otettu Thaimaassa vuonna 2011. Seuraava siluetti taitaa olla sellainen, että minä juoksen esikoisen perässä mereen vauvan keikkuessa kantorepussa mukana.

Kommentit (0)

Seuraa 

Olen Rosanna Marila, 34-vuotias pinkki muija ja kahden pienen lapsen äiti. Työskentelen Me Naisten toimittajana, mutta mielipiteet ovat omiani.

Blogini idea on muistuttaa, että sähän oot hyvä just noin.

Ota yhteyttä: naiseudesta(at)gmail.com

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat