pastilli1
pastilli1

Muistatteko, kun kirjoitin rohkeuspastilleista? Löysin pari hauskaa pastillirasiaa, jotka nähdessäni ajattelin heti tiettyjä ystäviäni. Arvelin, että he ilahtuisivat tällaisista ihan konkreettisista rohkeuspastilleista.

Keep calm and carry on -rasia on ystävälleni, joka suhtautuu intohimoisesti politiikan, naisten aseman, turvapaikanhakijoiden ja työllisyystilanteen analysoimiseen. Välillä liiankin intohimoisesti, siksi pastillit.

Tämän ystäväni kanssa puhisemme vihervassari-suvakki -tuskaamme yhdessä lattekuppiemme ääressä. Näin perhevapaalla politiikan kiemuroiden analysointi on erityisen mahtavaa, koska tekee välillä hyvää puhua jostain ihan muusta kuin lapsista. Kiitos ystäväni, kun saan tuulettaa aivojani kanssasi!

Placebo pills – The famous therapy with effect -rasia taas muistutti minua heti ystävästäni, joka on perhe-elämän uuvuttama. Oman ajan puuttuminen, haastava elämäntilanne ja reissutyötä tekevä mies saavat ystäväni mielen välillä mustaksi. Näillä pillereillä halusin edes jotenkin yrittää piristää häntä ja sanoa, että samassa veneessä ollaan. Vertaistuki on jotain ihan korvaamatonta, puolin ja toisin. Kiitos siitä, että saan jakaa nämä myrskyt kanssasi!

Tässä yhteydessä haluaisin jakaa myös yhden rohkeuspastillin Väestöliiton Parisuhdekeskuksen johtaja Heli Vaaraselle, jonka mukaan naisten keskinäinen ystävyys on uhka parisuhteelle. Otapa Heli tästä pastilli, ihan näin naiselta naiselle. Sen pastillin sisältö on:

Ystävät eivät ole uhka parisuhteelle. Jos ovat, silloin pitää miettiä parisuhteen vaihtoa, ei ystävien.

Kommentit (0)

Seuraa 

Olen Rosanna Marila, 34-vuotias pinkki muija ja kahden pienen lapsen äiti. Työskentelen Me Naisten toimittajana, mutta mielipiteet ovat omiani.

Blogini idea on muistuttaa, että sähän oot hyvä just noin.

Ota yhteyttä: naiseudesta(at)gmail.com

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat