Ping-logo
Ping-logo

Tsädäm! Blogini on päässyt mukaan PING Helsinki -tapahtumaan. Siis somefestareille, johon valittiin hakemusten perusteella 200 Suomen kärkibloggaajaa, vloggaajaa ja somevaikuttajaa. Ja minut. Minut!

Veikkaan suuren osan PING Helsinki hosted by Långvik -tapahtumaan osallistuvista sisällöntuottajista olevan alan konkareita. Minä olen bloggaajana vasta konttausiässä. Mutta kuopukseni oppi tällä viikolla kävelemään. Nyt tuntuu, että minä tein juuri blogin kanssa saman.

PING Helsinki on 13. toukokuuta Kirkkonummella Långvikin kartanossa järjestettävä tapahtuma, joka kokoaa yhteen sisällöntuottajat ja sisältömarkkinoinnista kiinnostuneet organisaatiot. Siis bloggaajat ja mainostajat. Tarkoituksena on verkostoitua puolin ja toisin ja muun muassa luoda alalle yhteisiä pelisääntöjä. Meidän content gurujen eli sisällöntuottajien osallistumiskulut piffaa Sonera.

Ensimmäinen ajatukseni PINGistä kuultuani oli, ettei minulla varmaan ole mitään mahdollisuuksia päästä mukaan. Sitten tapahtui jotain hienoa.

wecandoit
wecandoit

Juttelin netissä tuttujen bloggaajien kanssa ja kannustimme toisiamme puolin ja toisin. Päätinkin unohtaa turhan vaatimattomuuden. Kiitos ihanan räävittömien Phocahispidan ja Raissin, syntyi tätä asennetta kuvaava termi, p*llulla naamaan. (Yritin kyllä keksiä sille salonkikelpoisempaa termiä, mutta mikään ei vaan kuvaa sitä yhtä hyvin.)

P*llulla naamaan -asenne tarkoittaa, että on turhaa alentaa itseään ja epäillä kykyjään. Miehetkään eivät tekisi niin. He kulkevat ylpeinä ja mätkivät haarovälillään (kuvainnollisesti) kaikki esteet tieltään. Naiset voivat ottaa tästä asenteesta oppia. P*llulla naamaan epäilijöitä!

Me suomalaiset olemme oppineet, että vaatimattomuus kaunistaa. Ei muuten kaunista. Oikeasti, kuka tästä kainostelusta hyötyy? Voi olla nöyrä, muttei tarvitse nöyristellä. Itsestään ja muista ihmisistä voi olla ylpeä olematta ylpistynyt.

Minulla on aivan järjetön hinku oppia lisää somemaailmasta. Minulla ON tästä aihepiiristä annettavaa. Kannatti siis lyödä sisäistä epäilijääni p*llulla naamaan. Nyt pääsen oppimaan juuri sitä, mitä haluan. Jippii!

Kommentit (4)

Kiitos paljon Aku!

Jo pelkkä päätös hakea mukaan PINGiin antoi bloggaamiselle ihan uutta potkua, mitähän varsinainen tapahtuma mahtaakaan tehdä? En malta odottaa toukokuuhun, jee!

Hahahaa, itselläkin ensin meinasi mennä kahvit väärään kurkkuun, mutta mitääh - just oikea asenne! Ja odotan innolla sitten postauksia itse tapahtumasta!!

Juu, turha tässä asenteen nimessä on kursailla, täysillä vaan :D Täytyy kyllä nostaa hattua noille naisille, jotka p*llulla naamaan -termin keksivät, itse en olisi osannut keksiä yhtä osuvaa. Ei tässä ole nyt aikaa millekään turhalle nöyristelylle, hyvä me!

Ja Pingistä aivan varmasti on tulossa raporttia toukokuussa, blogin ja kenties tämän postauksen hengessä :D

Seuraa 

Olen Rosanna Marila, 34-vuotias pinkki muija ja kahden pienen lapsen äiti. Työskentelen Me Naisten toimittajana, mutta mielipiteet ovat omiani.

Blogini idea on muistuttaa, että sähän oot hyvä just noin.

Ota yhteyttä: naiseudesta(at)gmail.com

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat