Jes, nyt tuli vappufiilis! Näin ajattelin eilen, kun satuimme vahingossa keskelle lasten vappujuhlia.

Olimme lasten ja äitikaverin kanssa leikkitreffeillä puistossa, jossa ei tule normaalisti käytyä. Vaikka aurinko paistoi, oma olotilani lähenteli zombieta. Ihme, että sain itseni ja lapseni edes raahattua ulos.

vappu2
vappu2

Toinen lapsista oli edellisenä iltana mennyt nukkumaan ihan liian myöhään ja toinen herännyt ihan liian aikaisin. Lisäksi toinen teki hampaita ja toinen näki painajaisia, joten yöllä unta kerääntyi pätkissä vain muutama tunti.

Olin ihan väsähtänyt: en jaksanut edes ajatella meikkaamista tai suihkussakäymistä, teki mieli vain käpertyä peiton alle suklaalevyn kanssa. Hullua, että vastahan tämänkaltainen väsymys oli arkipäivää. En ymmärrä, miten olen selvinnyt noista ajoista hengissä. Megatsempit kaikille vauvavuoden univelassa tarpojille!

vappu3
vappu3

Mutta kannatti silti tsempata ja lähteä ulos. Paitsi vertaistukiseuran, myös yllätysbileiden takia.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto pystytti paikalle myyntipisteen vappupalloille ja erilaisille vappuherkuille. Nappasin meille kevään ensimmäiset makkarat, simat ja munkit. Lisäksi lapsille oli ohjelmassa muun muassa naamiaisdisko. Zombieolotila katosi ja kevätfiilis valtasi mielen.

vappu4
vappu4

Enpä olisi uskonut, että tässä elämäntilanteessa pystyy eksymään keskelle parhaita bileitä ihan vahingossa. Eivät juhlat toki samanlaisia ole kuin joskus villeimpinä vuosina, mutta ei se haittaa. Jotenkin lohdullista huomata, että vaikka elämä muuttaa muotoaan, juhlat pysyvät.

Kommentit (0)

Seuraa 

Olen Rosanna Marila, 34-vuotias pinkki muija ja kahden pienen lapsen äiti. Työskentelen Me Naisten toimittajana, mutta mielipiteet ovat omiani.

Blogini idea on muistuttaa, että sähän oot hyvä just noin.

Ota yhteyttä: naiseudesta(at)gmail.com

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat