Yhdysvalloista tulee jatkuvasti niin herkullista materiaalia tälle blogille, ettei tosikaan. Vastahan tässä päästiin yksityiskohtaisesta cheerleadereiden neuvomisesta. Nyt sitten neuvotaan meteorologeja oikeanlaisessa pukeutumisessa.

Los Angelesin KTLA News -uutiskanavan meteorologi Liberté Chan oli pukeutunut olkapäät paljastavaan mustaan paljettimekkoon. Kesken sääraportin ruutuun ilmestyykin yhtäkkiä mieskollegan käsi, joka pitelee harmaata villapaitaa - ja kehottaa Libertéä pukemaan sen ylleen.

Tänne tulee paljon sähköpostia, kollega sanoo, ja häkeltynyt Liberté pukee paidan päälleen. Ilmeisesti katsojat olivat pahottaneet mielensä, koska meteorologin olkapäät näkyivät. Pikaisen pätkän voit katsoa tuosta alta.

https://www.youtube.com/watch?v=JhqT9XnsXuY

Aihe herätti niin paljon huomiota, että se levisi valtakunnalliseksi uutiseksi. Twitterissä aiheesta keskustellaan hashtagilla #sweatergate.

Millainenkohan viharyöppy tv-kanavan sähköpostiin räjähtäisi, jos miesmeteorologi vilauttaisi vähän olkapäätä?

Kuva täältä.
Kuva täältä.

Kuva täältä.

Ai, ei mitään. Okei.

Kommentit (0)

Seuraa 

Olen Rosanna Marila, 34-vuotias pinkki muija ja kahden pienen lapsen äiti. Työskentelen Me Naisten toimittajana, mutta mielipiteet ovat omiani.

Blogini idea on muistuttaa, että sähän oot hyvä just noin.

Ota yhteyttä: naiseudesta(at)gmail.com

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat