"Tunteet, luovuus ja ihmisyys muuttuvat tulevaisuudessa todella arvokkaiksi." Futuristi Gerd Leonhard.

"Ihan kuin turistina olisi. Missä kamelit?" lman sinua olen lyijyä -blogin Karoliina kaksikerroksisessa bussissa auringon paistaessa.

"Tällä yhdellähän tulee täyteen, jaetaanko?" Nakit ja mutsi -blogin Päivi cocktail-paloista.

"Naiset, perustakaa yritys, toiset naiset haluavat olla juuri sinun asiakkaitasi." Somen kehittäjäpioneeri, yrittäjä-hyväntekijä Caterina Fake.

"Luulin astuneeni jonkun varpaille ja pyysin anteeksi. Se olikin matto." Puutalobabyn Krista.

"Odotin näkeväni sen pyllyn paljaana oikeasti." Mamma rimpuilee -blogin Laura tietoturvaworkshopissa.

"Parasta hakukoneoptimointia on kirjoittaa huippuhyvää sisältöä." Molempia työkseen tekevä Marinella Himari, Kaukokaipuu-blogi.

"Elämän tarkoitus on tulla sellaiseksi, mistä haaveilet." MsAfropolitan -blogia pitävä mielipidevaikuttaja Minna Salami.

"Nyt mä kaadan tänne kahviin maitoa enkä teetä niinkuin yleensä." Savusuolaa -ruokabloggaaja Janica.

"Ensimmäisen lapsen kanssa ei saa nukuttua, kun pelkää ettei vauva hengitä. Neljännen kohdalla sitä toteaa, että jos se ei hengitä, se ei hengitä. Nyt nukutaan." Neljän lapsen isä, Kohteena maailma -matkabloggaaja Rami.

 

Että näin!

Näissä tunnelmissa vietettiin vuoden 2016 Ping Helsinki -sisällöntuotantofestareita. Oli niin mielenkiintoinen päivä, että pää räjähtää.

Pienet terveiset vielä minulta. Kuulin päivän aikana useammankin naispuolisen sisällöntuottajan suusta, että: "mä nyt olen vaan tämmöinen." Yhdenkään miessomettajan suusta en samaa kuullut.

Ymmärrän, että on vähän häkellyttävää, kun tällainen puuhkamuija hyppää viereen kiljumaan: "mä luen sun blogia!" Syytän siis itseäni tästä muiden järkyttämisestä, mutta silti:

Rakkaat kanssabloggaajanaiseni, olette supertaitavia siinä mitä teette. Kellään muulla ei ole just sun blogia. Olkaa itsestänne ja kanavastanne ylpeitä, oli teillä yksi tai miljoona seuraajaa. Ihan pokkana vaan.

Niin minäkin teen.

Seuraa blogia FacebookissaBloglovinissaInstagramissa ja Twitterissä.

Kommentit (12)

Voi jekkanes, ihana postaus ja hitto, niin oikeessa olet! Miksi me aina vähätellään itseämme? Eihän sellanen ole mistään kotoisin!
Oli ihana tavata, toivottavasti törmäillään jatkossakin! :)

Pinkit korkokengät
Liittynyt14.6.2013

Ihana oli saada sun värikkäälle persoonallesi nyt nimi. Keskusteltiin tapahtumassa värien ihanuudesta. Terveisin se toinen väripataan pudonnut.

Kiitos tästä! Innostuksen puna nousi poskille ihan vain näitä kuvia katsoessa ja sitaateille nauraessa! Ja tää SUN blogi on kyllä ihan paras! :)

Rami, olen jo ilmoittanut sinut kisaamaan tuosta tittelistä :D Ei vaan, mun mielestä noissa sun sanoissa on oikeasti paljon viisautta mukana. Rennosti vaan, ei tätä vanhemmutta ole pakko suorittaa kulmat kurtussa ;) Ja olen itse asiassa jo siteerannutkin sua äitikavereille myös livenä. Että kiitos siitä!

Seuraa 

Olen Rosanna Marila, 34-vuotias pinkki muija ja kahden pienen lapsen äiti. Työskentelen Me Naisten toimittajana, mutta mielipiteet ovat omiani.

Blogini idea on muistuttaa, että sähän oot hyvä just noin.

Ota yhteyttä: naiseudesta(at)gmail.com

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat