Hups heijaa, sinne katosi viiden viikon kesäloma. Olipas kiva loma ja onpa hauskaa olla taas täällä! Tarkoitus oli loman aikana kirjoitella blogiin kesäkuulumisia ja -ajatuksia, mutta jotenkin se vain jäi. Konetta tuli tuijotettua yllättävän vähän, vaikka ilmat olivat suurimmaksi osaksi viileät ja sateiset. Mutta pakko myöntää, että pieni tauko teki kyllä hyvää.

Lomaillessa muistin taas, miten tärkeää aivojen nollaaminen on. Pari ensimmäistä viikkoa olin aika kireä, sitten helpotti. Unohdin kaiken kiireen ja paineen ja keskityin lähinnä siihen, miten ihanalta tuntuu, kun päässä ei liiku yhtään järkevää ajatusta.

Lomalla kävimme koko perhe muun muassa Pärnussa, josta voisin kirjoittaa vielä ihan oman postauksensa. Näyttää nimittäin siltä, ettemme olleet ainoita: puoli Suomea taitaa olla käynyt tai ainakin suunnittelee käymistä siellä tänä kesänä.

Lisäksi mökkeilimme eri kokoonpanoilla eri mökeillä sukulaisten ja kavereiden kanssa. Kuten lupailin, emme tehneet tarkkoja suunnitelmia vaan menimme minne huvittaa milloin huvittaa. Se osoittautui oikeaksi ja leppoisaksi ratkaisuksi.

Elin monta vuotta niin, etten pitänyt kesälomaa ollenkaan, ikinä. Syksyt, talvet ja keväät opiskelin ja tein samalla töitä niin paljon kuin ehdin. Kesät tein "vain" töitä. Tavallaan se oli hullua, mutta olin niin äärimmäisen motivoitunut sekä opiskelusta että työnteosta, etten edes halunnut pysähtyä.

Näin jälkikäteen ajateltuna olisi pitänyt osata välillä jarrutella, sillä kyllähän minä väsyin, vähän liikaakin. Mutta se oli silloin, nyt on nyt. Edelleen minulla on välillä tapana kahmia itselleni liikaa kivoja hommia, mutta minkäs teet, kun maailmassa on niin monta mielenkiintoista asiaa, joihin tekee mieli tunkea näppinsä.

Mutta nyt en ehdi kirjoittaa enempää, koska on painuttava vielä hetkeksi ulos pelaamaan Pokémon Go -peliä! Aihetta sivuava kirjoitus onkin tulossa blogiin seuraavaksi. Naisnäkökulmasta tietenkin.

Kommentit (0)

Seuraa 

Olen Rosanna Marila, 34-vuotias pinkki muija ja kahden pienen lapsen äiti. Työskentelen Me Naisten toimittajana, mutta mielipiteet ovat omiani.

Blogini idea on muistuttaa, että sähän oot hyvä just noin.

Ota yhteyttä: naiseudesta(at)gmail.com

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat