Minua on jostain syystä aina viehättänyt se, mitä kulissien takana tapahtuu. Ehkä siinä on jonkinlaista kaipuuta totuutta kohtaan. Haluan nähdä omin silmin asioita, ennen kuin olen valmis uskomaan mitä minulle halutaan sanoa.

Bloggarithan ovat aika erikoisessa asemassa mitä totuuteen tulee. Me voimme näyttää muille tismalleen niin vähän tai paljon elämästämme ja ajatuksistamme kuin itse valitsemme. Saamme valita mieleiset kuvat ja kirjoittaa julkisiksi vain ne mielipiteet, mitkä haluamme. Toki joku saattaa joskus kommenttiboksissa kyseenalaistaa niitä, mutta halutessaan negatiiviset kirjoitukset voi vaikka poistaa.

Eikä tässä tietenkään ole mitään pahaa. Mutta onko se koko totuus? Ei, eikä sen tarvitsekaan olla. Mutta se on hyvä tiedostaa. Toisaalta tämä vapaus myös mahdollistaa paljon. Moni on blogeissaan avoimempi kuin välillä edes tosielämässä. Jos vaikka äitiyttä mietitään, olen itsekin saanut helpotusta blogivertaistuesta ja äitiyden erilaisten salaisuuksien verhon raottamisesta.

Kävin pyörähtämässä Marja Hintikka Liven bloggari-illassa pari viikkoa sitten. Ajattelin näyttää teille nyt muutaman kuvan avulla, mitä siellä minun silmissäni tapahtui. Koko totuus ei ole tässä kirjoituksessa eikä näissä kuvissa, mutta pieni siivu siitä se ehkä on.

img_0009
img_0009

Ensimmäisenä bloggarit ohjattiin sohvalle asiaankuuluvasti nimikoidun taustafondin eteen poseeraamaan valokuvaajalle ja videokuvaajalle. (Minustakin otettiin kuvia, mutta niissä oli niin karsea ilme ja neloisleuka, että päätin jättää ne julkaisematta. Hyi minua.)

img_0004
img_0004

Kuvasinkin mieluummin muita, jotka poseerasivat. Kuvassa Yle Kioskin videojournalisti Petski Westerholm ja MHL:n vakiopanelisti Heikki Soini.

Sitten lapataan lautanen täyteen ruokaa ja laitetaan tietty kuva Instaan.
Sitten lapataan lautanen täyteen ruokaa ja laitetaan tietty kuva Instaan.

Sitten lapattiin lautanen täyteen ruokaa ja laitettiin tietenkin herkullinen ruokakuva Instaan.

Ja tietysti kilistellään kuohuvalla ja minglataan muiden bloggarikollegoiden kanssa. Kuvassa Kuplia by Emilia S. ja kameran takana Fitness Führer.
Ja tietysti kilistellään kuohuvalla ja minglataan muiden bloggarikollegoiden kanssa. Kuvassa Kuplia by Emilia S. ja kameran takana Fitness Führer.

Ja tietysti kilisteltiin kuohuvalla ja minglattiin muiden bloggarikollegoiden kanssa. Kuvassa kanssani Emilia Kuplia by Emilia S. -blogista ja kameran takana Sofia eli Fitness Führer.

img_0010
img_0010

Tilaisuus järjestettiin Ylen "päämajassa" Pasilan Isossa Pajassa. Paikalla oli ehkä reilu parikymmentä (perhe)bloggaajaa.

Sitten kuunnellaan tietysti Marja Hintikka Liven tulevia aiheita. Tällä kaudella he ovat halunneet tarttua vakaviin teemoihin, peukku pystyyn sille!
Sitten kuunnellaan tietysti Marja Hintikka Liven tulevia aiheita. Tällä kaudella he ovat halunneet tarttua vakaviin teemoihin, peukku pystyyn sille!

Sitten kuunneltiin Marja Hintikka Liven tulevia aiheita. Tällä kaudella tekijät ovat halunneet tarttua vakaviin teemoihin, peukku pystyyn sille!

img_0020
img_0020

Väestöliiton Heli Vaaranen kertoi bloggaajille muun muassa hyvistä eroista. Silti en päässyt mielessäni yli tammikuisesta kohusta, kun Vaaranen kritisoi naisia siitä, että he muun muassa lyttäävät miehiä olemalla keskenään liian hyviä kavereita. Jep jep. (Täällä lähetinkin hänelle lyhyet terveiset.)

img_0024
img_0024

Vakiopanelisti Jenny Lehtinen kertoi Jenny ja läskimyytinmurtajat -tempauksestaan ja oivalluksistaan kyynelsilmin. Läski äiti -aihetta käsitelläänkin heti ensimmäisessä uudessa jaksossa, joka tulee eetteristä tänään.

img_0026
img_0026

Lopuksi minglattiin vähän lisää ja saatiin lahjuksena ruusut ja MHL-kangaskassit.

img_0030
img_0030

Ja mitäpä olisi kunnon bloggaritapahtuma ilman selfieitä? Otin niitä illan aikana useammankin, tämä oli mielestäni paras.

Kiitän kutsusta ja kuittaan, että katson innolla MHL:n ensimmäisen, kolmannen tuotantokauden jakson. Todennäköisesti joudun kuitenkin katsomaan sen Areenasta, sillä eivät minun muksuni kuitenkaan suostu nukkumaan iltayhdeksältä.

Marja Hintikka Live Yle TV2:lla maanantaisin klo 21.

Kommentit (6)

Haha, ehkä voit kurkkia silloin vain toisella silmällä? Oon kyllä samaa mieltä MHL:stä, hieno ohjelma. Arvostan paitsi aiheita, myös juontokolmikon heittäytymiskykyä. Rintamaitopromillet, miessynnytys ja kahden vuorokauden valvominen, never forget!

Sama juttu, MHS on yksi harvoja -tai itseasiassa ainoa - ohjelma, jota oikeastaan katson Suomesta. No uutiset joskus Suomi-ikävissäni, niin ja Siskonpetiä kun tarvitsen nauruterapiaa. Nyt viimeisimmän jakson katsoin punttisalilla, ihan loistavaa! Ensimmäinen 15min stepperillä ja loput sitten kuunnellen. Itse keskusteluun tuli keskityttyä paljon paremmin tuolla tavoin.

Ja vau, sähän oot ihan blogipiireissä, kun pääset kurkistelemaan taustoja ja minglaamaan! :)))

Ooh, multitaskingia parhaimmillaan tuo salitreeni ja MHL:n katsominen! Olisinpa itsekin yhtä reipas. Mä vaan röhnötän kotisohvalla, joko telkkari päällä tai läppäri sylissä :D

Haha, joo, mä oon niin inessä täs blogiskenessä! Vaik en kyl ees oo. Vai oonko? En mä tiedä! Ei sillä oikeasti ole mitään väliä :D

"Ei sillä oikeasti ole mitään väliä" no itsehän bloggaan vain ja ainoastaan sen takia, että pääsisin kerran elämässäni joihinkin blog awardseihin tai tuotteen -ihan minkä tahansa- lanseeraustilaisuuteen!!

No joo, ehkä sitten en kuitenkaan. :)

Hehe, "hommasin lapsetkin vain siksi, että voisin pitää blogia ja saada kutsuja tärkeisiin tilaisuuksiin!" :D Vakavasti ottaen, jos sua kiinnostaa blogiyhteistyö jonkun tahon kanssa, voithan laittaa itsekin tälle taholle viestiä. Harvoin kukaan tulee kotoa hakemaan, enemmän saa aikaiseksi jos tekee itse. Ei siinä mitään menetäkään.

Seuraa 

Olen Rosanna Marila, 34-vuotias pinkki muija ja kahden pienen lapsen äiti. Työskentelen Me Naisten toimittajana, mutta mielipiteet ovat omiani.

Blogini idea on muistuttaa, että sähän oot hyvä just noin.

Ota yhteyttä: naiseudesta(at)gmail.com

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat