Kävimme mieheni kanssa ulkomailla kaksistaan ensimmäistä kertaa sitten lasten syntymän. Ennen kuin kirjoitan teille eteerisen matkakertomuksen upeilla kuvilla kahden yön Berliinin-reissustamme, on pakko jakaa tämä kuvapari. Koska voi hemmetti sitä oloa, kun verensokeri laskee!

En näköjään opi ikinä. Minulla pitäisi aina olla pähkinöitä, energiapatukka tai vaikka pala suklaata kassissa, jonka voisi napata naamaan sillä hetkellä kun ensimmäistä kertaa käy mielessä, että on vähän nälkä. Koska aika pian se "vähän nälkä" tekee minusta raivopäisen marisijan, jolla on yhtäkkiä ihan kaikki muukin huonosti: pitäisi päästä vessaan, jalkoja väsyttää, kassi painaa, ketuttaa.

Mieheni näköjään oppii minua paremmin. Hän kuulee jo tietystä äänensävystä, että nyt mennään. Hän se naureskellen nuo kuvatkin nappasi. Että juu, tällaista(kin) tämä parisuhdematkailu voi olla.

Kommentit (2)

Äiti kans

Niin tuttua! Itselläni on aina jotain pientä purtavaa kassissa näiden tilanteiden varalle.

Seuraa 

Olen Rosanna Marila, 34-vuotias pinkki muija ja kahden pienen lapsen äiti. Työskentelen Me Naisten toimittajana, mutta mielipiteet ovat omiani.

Blogini idea on muistuttaa, että sähän oot hyvä just noin.

Ota yhteyttä: naiseudesta(at)gmail.com

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat