yllatys5
yllatys5

Varoitus: postauksen sisältö saattaa aiheuttaa akuuttia kotiäitikateutta.

Olisin ollut tyytyväinen jo ensimmäiseen yllätykseen. Mutta ei, niitä tulikin roppakaupalla lisää. Mieheni nimittäin järjesti minulle sellaiset 33-vuotissyntymäpäivät, että oksat pois. Aion tässä nyt häpeilemättä hehkuttaa merkkipäiväni tapahtumia.

Yllätys 1: Sain nukkua aamulla pitkään. Eli klo 8.30 asti. Se on tässä elämäntilanteessa hyvin, jos ja kun aamukuuden herätykset ovat normi.

Yllätys 2: Herkkuaamiainen. Munakasta, pekonia, täytettyjä leipiä. Synttärikakkuna keko amerikkalaisia pannukakkuja, höysteenä tuoreita marjoja, suklaakastiketta ja kermavaahtoa. En jaksanut syödä puoliakaan mieheni kokkaamista tarjoiluista.

yllatys1
yllatys1

Yllätys 3: Suihkuun kiireettömästi ja ihan yksin. Tämä on tätä nykyä harvinaisempaa kuin vesi Saharassa.

Yllätys 4: Kasvohoito. Minulle oli buukattu aika kauneushoitolaan parin tunnin kasvohoitoon. Ensin kuorittiin, hierottiin ja hoidettiin, jonka jälkeen kasvoni puhdistettiin jokaista ihohuokosta myöten perinpohjaisesti. Lopuksi ihoa kuorittiin naamiolla, joka sisälsi rikkiä. Jaiks! Ehkä tämä oli mieheltäni salamyhkäinen tapa yrittää tehdä minusta nuoremman näköinen...

Tältä näyttää 33-vuotias nainen, joka yrittää piilotella kasvohoidon jälkiä.
Tältä näyttää 33-vuotias nainen, joka yrittää piilotella kasvohoidon jälkiä.

Tältä näyttää 33-vuotias nainen, joka yrittää piilotella kasvohoidon jälkiä. Kiitos hämäävä aurinko!

Yllätys 5: Äitini meillä ja valmis lounas odottamassa. Kotiin palatessani äitini oli meillä kylässä ja mies oli pyöräyttänyt koko porukalle lounaan.

Yllätys 6: Lasten kanssa anoppilaan. Anoppi oli loihtinut tarjolle herkkuja ja lahjoja synttärini kunniaksi. Sen jälkeen sainkin kuulla jotain vielä yllättävämpää... Lapset jäisivät anoppilaan yökylään, kuopus elämänsä ensimmäistä kertaa! En ollut vielä ikinä ennen ollut tytöstä koko yötä erossa. (Kuopuksella oli mennyt yökyläily ihan hyvin. Hän tosin valvoi pari tuntia keskellä yötä ihmetellen tilannetta, mutta ei ollut itkenyt. Huh helpotusta.)

yllatys3
yllatys3

Yllätys 7: Piipahdimme pubissa. Sellaisessa aikuisten paikassa, jonne ei viedä lapsia tai rattaita. Huippua.

Yllätys 8: Hotelliyö ilman lapsia. Tämä oli ihanan syntymäpäiväni grande finale. Nukkuminen rauhassa ilman yöherätyksiä ja herääminen omaan tahtiin. Voiko kotiäiti enempää toivoa? Bonuksena vielä maksuton aamupalatarjoilu suoraan huoneeseen. Olo oli tämän kaiken jälkeen niin hemmoteltu, ettei enempää voi olla.

Olen ollut aina sitä mieltä, että mieheni on minulle vähän liian hyvä. Niin sanotusti out of my league. Tämä tempaus todisti taas kerran ajatukseni oikeaksi. Jotenkin olen silti saanut pidettyä hänet vierelläni lähes 10 vuotta. Shhhh, älkää vaan paljastako huijausta!

Kommentit (2)

Seuraa 

Olen Rosanna Marila, 34-vuotias pinkki muija ja kahden pienen lapsen äiti. Työskentelen Me Naisten toimittajana, mutta mielipiteet ovat omiani.

Blogini idea on muistuttaa, että sähän oot hyvä just noin.

Ota yhteyttä: naiseudesta(at)gmail.com

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat