...Olisin tämä kakku tässä. Verratkaa vaikka polttarivihkoni kansikuvaan. Kuin kaksi marjaa.

Kakun teki lastensynttäreille superherkullista Noppasoppa-ruokablogia pitävä Nanna. Hän kertoi somekanavissaan kakkua koristellessaan ajatelleensa minua ja blogiani. Kerrassaan mainiota. Ilmeisesti olen onnistunut välittämään täällä palan sisäistä maailmaani juuri oikein. Olen nimittäin henkisesti - ja hetkittäin fyysisesti - juuri tuollainen: pinkki, iloinen, hieman överi prinsessahörsellys. (Ja kuten aiemmin olen kirjoittanut, pinkki ei tee naisesta tyhmää.)

Nanna puolestaan on kuopiolainen perheenäiti, joka rakastaa macaronsien leipomista. En tarkalleen tiedä, miksi juuri macaronseja. (Ehkä Nanna voisi kertoa vastauksen tähän kommenttiboksissa?) Olemme tutustuneet somen kautta, kasvokkain olemme tainneet tavata kerran.

Nanna voisi kuulemma valmistaa kaiket päivät macaronseja ja haaveilee toisinaan myyvänsä niitä halukkaille pienestä liiketilasta käsin. Tätä hän onkin päässyt kokeilemaan Ravintolapäivien yhteydessä. Tuolloin Nanna ja ystävä pistävät Kuopion kauppatorilla pystyyn herkkukahvila Bebé & Paakkelssin, jossa he myyvät leivoksiaan. Myös seuraavana Ravintolapäivänä 21. toukokuuta heidät löytää sieltä.

Koska Nannan leipoman kakun tapaan olen itsekin hieman överi, päätin järjestää Nannalle pienen yllätyksen. Yksi Ravintolapäivän perustajista, Timo Santala, on nimittäin tuttuni. Ihan muina naisina pyysin Timoa lähettämään terveiset Nannalle. Timo sanoi:

"Ihanan näköinen kakku! Ja kyllä macaronseja kelpaa syödä vaikka joka päivä, joten toivottavasti Bebé & Paakkelssi nähdään tulevaisuudessa myös Ravintolapäivän ulkopuolella."

Siinäs kuulitte Nanna ja Inkiväärihillo-blogin Päivi. Mestaria pitää totella. Alkakaas hommiin!

Kommentit (2)

Olen täällä ihan häkellyksissä ylisanoista ja Timon terveisistä. Kiitos Rosanna!
Jaa, että miksi juuri macaroneja? On vaikea olla rakastamatta leivonnaisia, joita voi tehdä kaikissa sateenkaaren väreissä (myös pinkkinä) ja mauissa vain mielikuvitus on rajana.Niiden leipominen on vielä lisäksi joka kerta yhtä jännittävää ja palkitsevaa.
Timolle terveisiä, kyllä se pieni puoti Kuopioon vielä joku päivä nousee. :)

Hehee, minusta on huippuhauskaa ilahduttaa muita, ole hyvä vain! Ah, näen jo mielessäni värikkään macarons-sateenkaaren... Nam. Jos, ei vaan KUN pieni puoti avaa Kuopiossa ovensa, odotan kutsua avajaisiin :D

Seuraa 

Olen Rosanna Marila, 34-vuotias pinkki muija ja kahden pienen lapsen äiti. Työskentelen Me Naisten toimittajana, mutta mielipiteet ovat omiani.

Blogini idea on muistuttaa, että sähän oot hyvä just noin.

Ota yhteyttä: naiseudesta(at)gmail.com

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat