Tiedättekö, mikä on vlogi? En minäkään vielä jokin aika sitten tiennyt. Se tarkoittaa videoblogia, joka syrjäyttää kohta kuulemma kaiken kirjoitetun tekstin. Muutaman vuoden päästä ei ole enää mitään muuta kuin videoita, kaikkialla sanotaan.

Itse olen vielä aika huono seuraamaan vlogeja. Tykkään tekstistä enemmän. Mutta nyt. Nyt kuulkaas muuttui mieli kertaheitolla. Ping Helsingissä tapaamani bloggaajat Itse Minna Mänttäri ja Missä olet Laura? tekivät minusta välittömästi fanin. Katselin vierestä, kun nämä lakoniset, kuivan sarkastiset ja ironiset ladyt pääsivät vauhtiin ja kikattelin melkein joka sanalle. Harmitti, ettei tullut kuvattua sitä touhua.

Mutta nuo naisetpa päättivät tehdä asialle itse jotain - ja julkaisivat Pingin innoittamana ensimmäisen yhteisen Youtube-videonsa. Jes!

Oma vahvuuteni on se, että tsemppaan muita naisia. Ironisuus ja kyynisyys ei minulta oikein luonnistu. Mutta oikein tehtynä sillä pystyy osumaan ihan ytimeen. Tässä videossa tuuletetaankin muun muassa vinoutunutta bloggaajanaiskuvaa. Tätä lisää!

https://www.youtube.com/watch?v=5So65h0xKYs

PS. Minna ja Laura, oli siellä Pingin paluubussissa puhetta yhteisestä videopätkästä. Idea oli sen verran kreisi, että miten olisi, jos ihan oikeasti tehtäisiin se?

Seuraa blogia FacebookissaBloglovinissaInstagramissa ja Twitterissä.

Kommentit (6)

Todellakin tehdään. Olen mukana. Saatan vielä jonkin verran tehdä kirjoitusjuttuja, mutta kyllä se on tämä vlogi-homma joka tulee viemään huipulle. Me myydään mitä vaan kenelle vaan.

VOI KYLLÄ. Ja ihan mahtava yhteiskuva meistä. En yhtään muistanut, että tällainenkin on otettu ja vastaus muistamattomuuteen saattaakin löytyä tuosta viinilasista.

Mulla oli vlogi joskus vuosina 2006-2008 youtubessa. Pari videota taisin sinne jopa jättää kun päädyin sen lopulta lopettamaan. :D olipahan kokemus.

Ooh, olet ollut aikaasi edellä! Mäkin olen tehnyt entisessä työpaikassa muutaman videon joskus kauan sitten. Niistä ajoista on kehitytty, PALJON. Linkkejä en todellakaan laita tänne :D

Seuraa 

Olen Rosanna Marila, 34-vuotias pinkki muija ja kahden pienen lapsen äiti. Työskentelen Me Naisten toimittajana, mutta mielipiteet ovat omiani.

Blogini idea on muistuttaa, että sähän oot hyvä just noin.

Ota yhteyttä: naiseudesta(at)gmail.com

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat