Ah kesä, tulihan se vihdoin. Koska ulkona tulee vietettyä talveen verrattuna enemmän aikaa, on netissä tullut hengailtua paljon vähemmän.

Viime aikoina olemme pyörineet muun muassa Linnanmäellä, kallioilla, kesäkahviloissa ja ihan vain leikkipuistoissa. On niin ihanaa lähteä ulos ilman, että täytyy taistella itselleen ja kahdelle muulle täysi toppavarustus niskaan.

En ole lomasuorittaja, vaan pyrin hölläämään kaikesta pakollisesta niin paljon kuin mahdollista. Tarkkojen suunnitelmien sijaan on kivempi edetä fiiliksen mukaan. Jos aamulla sattuu olemaan uintifiilis, mennään uimaan. Jos ei, tehdään jotain muuta. Koska arjessa pää ja kalenteri ovat täynnä muistettavia asioita, lomalla pyrin tyhjentämään ajatukseni ja kalenterini mieluummin täysin.

Siksipä blogikin päivittyy heinäkuussa harvakseltaan. Nostan kuitenkin blogin Facebook-sivuilla vanhempia, kiinnostavia kirjoituksia silloin tällöin, joten sitäkin kautta meininkiä kannattaa seurailla.

Lomallani tarkoitus on ainakin mökkeillä paljon. Sekä sukulaisten että kaveriporukan kesken. Ehkä karkaamme perheen kesken myös pienelle ex tempore -matkalle ulkomaille, jos hyvä tarjous tulee vastaan. Mutta siitäkään en aio ottaa stressiä.

Toivottavasti siellä ruudun toisellakin puolella pystytään viettämään heinäkuuta hölläilyhengessä. Ihanaa kesää kaikille!

Kommentit (0)

Seuraa 

Olen Rosanna Marila, 34-vuotias pinkki muija ja kahden pienen lapsen äiti. Työskentelen Me Naisten toimittajana, mutta mielipiteet ovat omiani.

Blogini idea on muistuttaa, että sähän oot hyvä just noin.

Ota yhteyttä: naiseudesta(at)gmail.com

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat