Bodom elokuva arvio
Bodom elokuva arvio

Bodom: Suomalainen kauhuleffa kuulostaa ajatuksena vaivaannuttavalta ja trailerin perusteella vaikutti aika tylsältä. Leffateatterissa yllätyin iloisesti. Valkokankaalla näkyy nimittäin naisenergiaa! Naiset eivät ole tässä leffassa mitään hentoisia objekteja. Pitäisikö sanoa, että veri lentää tasapuolisesti?

Kauhuleffaksi Bodom on ihan kelpo elokuva, eikä juoni ole ennalta-arvattava. Toki suomalaisen kauhun on käytännössä mahdotonta kilpailla rahakkaiden Hollywood-tuotantojen kanssa, mutta näillä mennään. Hollywoodilla ei kuitenkaan ole (ainakaan vielä) hurmaavan räiskyvää Mimosa Willamoa. Bodomin ensi-ilta 19.8.

Bad Moms
Bad Moms

Bad Moms: Äiti on paha ja villi, kun se rellestää supermarketissa ja puhuu tisseistä. Sori vaan, mutta näkee, ettei leffan käsikirjoittaneilla miehillä (jotka vastaavat myös Kauhea Kankkunen -elokuvasta) ole hajuakaan äitien sielunelämästä. Me nimittäin pystymme halutessamme paljon, paljon villimpään menoon kuin mitä tämä elokuva antaa olettaa.

Toki leffan sanoma on hyvä: älkää äidit moittiko itseänne ja toisianne, olette mainioita kaikki. Mutta en silti pääse yli siitä, että kun mieskäsikirjoittajat kirjoittavat miehistä, he saavat bilettää niin että taju lähtee, hotellihuoneesta löytyy elävä tiikeri, joku kidnapataan ja tatuoidaan. Naiset taas pistetään tappelemaan keskenään koulun vanhempaintoimikunnan puheenjohtajuudesta. Huoh.

Tarzanin legenda
Tarzanin legenda

Tarzanin legenda: Edes Alexander Skarskårdin vatsalihakset eivät pelasta tätä elokuvaa. Sen juoni ja toteutus on surkea. Suurimman osan ajasta Jane roikkuu köytettynä uhrina ja odottaa pelastajaansa. Spoileri: Lopuksi hän täyttää velvollisuutensa naisena ja synnyttää Tarzanille lapsen. Voiko olla stereotyyppisempää asetelmaa? Haukotus.

Valokuvat Finnkinon nettisivuilta.
Valokuvat Finnkinon nettisivuilta.

Valokuvat Finnkinon nettisivuilta.

Suuri Puhallus 2: Leffa kertoo taikureista, jotka varastavat pahiksilta isoja summia rahaa näyttävillä taikatempuilla. Yllättävää kyllä, kakkososa oli mielestäni ykkösosaa parempi. Tässä leffassa mentiin suoraan asiaan eikä selitelty, ja elokuva piti otteessaan loppuun asti.

Parasta leffassa oli hurmaava Lizzy Caplan. Miesseuran mielestä roolihahmo oli liian sählä, mutta minua se ei haitannut ollenkaan.  Sydämeni sykkii nimenomaan höpsöille naisroolihahmoille, jotka silti rokkaavat.

Mitä elokuvia te olette viime aikoina käyneet katsomassa? Itse haluaisin nähdä ainakin vielä Ghostburstersin.

Seuraa blogia FacebookissaBloglovinissaInstagramissa ja Twitterissä.

Kommentit (0)

Seuraa 

Olen Rosanna Marila, 34-vuotias pinkki muija ja kahden pienen lapsen äiti. Työskentelen Me Naisten toimittajana, mutta mielipiteet ovat omiani.

Blogini idea on muistuttaa, että sähän oot hyvä just noin.

Ota yhteyttä: naiseudesta(at)gmail.com

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat