Thaimaa3
Thaimaa3
Thaimaa1
Thaimaa1
Thaimaa4
Thaimaa4

Terveiset Thaimaasta!

Täällä on juuri niin ihanaa kuin voi kuvitellakin: hikoiluttavan lämmintä, aurinkoista, rantaviivaa silmänkantamattomiin. On se vaan aina yhtä ihmeellistä, että merivesi on kuin linnunmaitoa ja tuuli lämmittää ihoa likomärkänäkin.

Lennot tänne menivät aivan uskomattoman hyvin. Lapset eivät tainneet itkeä kertaakaan. Okei, kumpikaan ei 10 tunnin yölennon aikana nukkunut muutamaa tuntia kauempaa, mutta sitä osasin odottaakin. Onhan lentokone sen verran outo nukkumapaikka aikuisellekin.

Olemme olleet reissussa kohta viikon ja lomatunnelma löytyi nopeasti. Päivän vaikein päätös on toistaiseksi ollut se, mennäänkö ensin hotellin uima-altaalle vai hiekkarannalle. Rankkaa siis on.

Jos joku parhaillaan miettii, uskaltaako kahden lapsen kanssa lähteä ulkomaille, niin tällä kokemuksella sanoisin, että todellakin! Samaa säätöä tämä on kuin kotonakin, mutta sata kertaa hauskempaa.

(Epäreilun) aurinkoisia terveisiä Suomeen!

Kommentit (2)

Kiitos Intended Mum!

Täällä lämmössä ja valossa on huomattavasti helpompaa olla vähän väsyneenäkin kuin Suomen ankeassa pimeydessä. Olen kyllä niin onnellinen, että päätimme ja pystyimme lähtemään. Aurinkoenergia ja yhteinen perheaika ovat ihan paras tapa ladata akkuja.

Seuraa 

Olen Rosanna Marila, 34-vuotias pinkki muija ja kahden pienen lapsen äiti. Työskentelen Me Naisten toimittajana, mutta mielipiteet ovat omiani.

Blogini idea on muistuttaa, että sähän oot hyvä just noin.

Ota yhteyttä: naiseudesta(at)gmail.com

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat