Heipsan!

En saanut tälle päivälle lääkäriaikaa,mutta nyt se on kuitenkin varattu ja siintää edessäpäin. Tänään olin todella huonossa kunnossa.En jaksanut kuin nukkua ja maata sängyssä,silmät pyörivät päässä, puhe oli sekavaa ja sydän hakkasi rinnassa. Paleli ja hikoili vuorotellen eikä tiennyt miten päin olisi..Lopulta lasten isä kantoi minut keittiöön syömään.Sanoin hänelle että älä jätä minua nyt yksin, en pärjää. 

Joskus sitä miettii mitä on itselleen tehnyt? Ihoni on huonossa kunnossa ;kuiva ja täynnä punaisia laikkuja jotka johtuvat kalsiumin puutoksesta, hiukset katkenneet niskasta siiliksi ja muutenkin lyhentyneet vuodessa puolella..ja kynsiä minulla ei ole oikeasti.Ja se olo mitä kantaa ja miten satutan itseni lisäksi myös ihmisiä minun ympärilläni.

Tänään niissä oloissa itkiessäni ajattelin etten toivoisi tällästä edes pahimmalle vihamiehelleni. Sanonkin teille, että taistelkaa älkääkä antako periksi tai jos joku läheisenne sairastaa niin olkaa tukena, koska tämä synkkä kyytiläinen on raskas taakka kantaa. 

Minä olen onnellinen etten ole yksin. Minulla on ihmisiä kenen puoleen kääntyä silloin kun en jaksa. Silloin kun en pärjää.

Raskasta on sekin, että haluaisin olla hyvä äiti lapsilleni, mutta tälläisinä päivinä en osaa pitää edes itsestäni huolta. Mutta minä taistelen ja minä haluan parantua.

Tänään mietin,että meillä on keskiviikkona tärkeä päivä,koska mennään kavereiden ja heidän lapsiensa kanssa leffaan ja pienemmälle pojalleni se on ensimmäinen kerta leffassa. Ja sinä päivänä haluan,että minulla on voimia tehdä tuo kiva reissu omin jaloin. Pitäkää siis minulle peukkuja ja minä sensijaan lähetän kaikille paljon voimia ja halauksia<3

Kiitos kun luit tämän<3

Kommentit (4)

tinssu

Raskasta tekstiä. Toivottavasti lääkärissäkäynti auttaa ja pääset esim. johonkin johonkin hitto kun ei voi sanoo kaikkee tässä kun on julkinen. Oot ihana.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Elämää hennoin langoin. Syömisöiriön kanssa kamppailua, mustelmia ja vaaka,josta tuli minun Raamattuni.

Teemat