Heips!

Torstai päivä ja tuntuu,että viikko on mennyt ihan hurjan nopeasti. Olin tänään Sylin keskustelu hetkessä ja täytyy sanoa, että sielä oli todella voimauttavaa tänään. Tuntui hyvältä puhua ja myös hiljentyä kuuntelemaan muita.

Olen ottanut pieniä askeleita eteenpäin ja tsempannut ihan valtavasti.Olen käynyt myös paljon sisäistä keskustelua itseni kanssa ja voin kertoa pitkästä aikaa voivani todella hyvin.

Pohdimme ryhmässä sitä miten iso merkitys fyysisellä ja henkisellä voinnilla on toistensa kannalta.Kun ei syö niin olin usein onneton ja ahdistunut, mutta nyt olen syönyt ja voin hyvin myös henkisesti.

Vieläkin käyn joka aamu vaa'alla, mutta en enää montaa kertaa päivässä. Yhä harjoittelen syömistä ja en useinkaan uskalla syödä itseäni aivan kylläiseksi, koska pelkään syöväni liikaa ja lihovani.. Mutta ensi kertaa vuoteen maistoin suklaata ja yhtenä päivänä söin pehmistä. Ne olivat minulle isoja asioita. Annan itselleni luvan voida hyvin. Sallin itselleni pieniä vapauksia ja lupaan rakastaa itseäni ja kohdella itseäni armollisesti ja hyvin. Muista sinäkin rakastaa itseäsi joka päivä<3 Olet sen arvoinen!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Elämää hennoin langoin. Syömisöiriön kanssa kamppailua, mustelmia ja vaaka,josta tuli minun Raamattuni.

Teemat