Heips ja iloista,joskin sateista perjantaita kaikille<3

Viikko on mennyt nopeasti ja on tullut nähtyä pohja ja nähtyä pala onnellista taivasta.Viime viikonloppuna näin palan sitä pohjaa. Koin jälleen miltä tuntuu,kun jalat eivät meinaa kantaa, kun pohdin tilatakko ambulanssi vai vieläkö tästä selviää itse.. Pohjalla koin kolikon kaksi puolta; kuolemanpelon ja sen tunteen ettei enää välitä onko elossa vai kuollut.Oli riitaa ja sopimista ja tunteiden vuoristorataa. Kun en syö moneen päivään tunteeni ja pääni menevät sykkyrälle ja en tiedä pitääkkö toista kädestä kiinni vaiko työntää toinen pois..

Oli itkuisia tilityksiä läheisille,oloa että on hukassa ja huolestuneita läheisiä. Taistelua siitä että tämä on minun päätökseni,minun kroppani ja minun matkani eikä kukaan voi pakottaa minua syömään.

Maanantaina pakotin itseni vielä lenkille,vaikka askellus oli hidasta. Silti se helpotti oloa.Kävellä auringossa sen ahdistuksen keskellä. 

Tiistaina aloin syömään,sovittiin riidat ja loppu viikon olen ollut onnellinen. Kuinka ihanaa oli tehdä kevään ensimmäisiä hiekkakakkuja hiekkalaatikolla.Kuinka hyvältä toimiva arki tuntuukaan taas ja kuinka ihana on se fiilis kun saa hyvän kirjan luettua.. ja ennenkaikkea se kun toinen rakastaa sinua ja sinä häntä ja vaikeuksista huolimatta päätätte jatkaa yhdessä<3

Pohdittiin eilen myös keskusteluryhmässä sitä milloin on helpointa hakea apua. Itselleni se on vaikeinta..koska kun voi hyvin kokee,että ei ole mitään ongelmaa ja kun voi todella huonosti ajattelee ensin,että kyllä tästä selvitään tai sitten ajattelee ettei enää välitä edes selviääkö vai ei. Se on kuin pullopostia merelle,joka seilaa aallosta toiseen etsien paikkaansa..Onko teille avun hakeminen vaikeaa ja mikä siinä eniten teitä pelottaa? Onko tunteita,että kyllä minä pärjään vaikka ei pärjäisikään? Ja ennenkaikkea oletteko saaneet apua? 

Mukavaa viikonloppua kaikille<3

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Elämää hennoin langoin. Syömisöiriön kanssa kamppailua, mustelmia ja vaaka,josta tuli minun Raamattuni.

Teemat