Hyvää vappua kaikille!

Mulla on pitkästä aikaa mennyt paremmin. Oon syönyt joka päivä ja paino nousi vähän, mutta stressin takia taas ollaan huonommassa jamassa ja paino tippui taas.. Juttelin asiasta poikaystäväni kanssa ja hän sanoi, että painoni ei saa laskea enään yhtään..Tiedän..

Me ollaan itketty pois jääneitä kuukautisia ja sitä että ei välttämättä ikinä yhdessä saada lasta, mutta pitkästä aikaa( kiitos sen parin kilon painon nousun) ne menkat  alkoivat.. joskin iloa ei kestänyt kahta päivää kauempaa, mutta toivoa silti on.

Avaudun nyt asiasta, joka satutti minua eilen todella pahasti. Nousin lapseni kanssa bussiin ja olimme ainoat jotka siltä pysäkiltä nousivat kyytiin.

Takapenkiltä kuului naisen ja miehen puhetta" Katso miten laiha tyttö, yök" .. voi kuinka se satutti. En tiennyt katsoakko heitä ja huutaa " Haistakaa v**" vai ollakko kuin en kuulisi.Ei se varmasti ollut tarkoitettu minun korviini,mutta kuulin sen kaiken. 

Päädyin jälkimmäiseen vaihtoehtoon ja olin hiljaa ja silitin lapseni poskea, koska hän rakastaa minua juuri näin. Hän oli tukeni ja turvani sillä hetkellä. Rakas lapseni, josta pidän huolta ja jonka hymy on minulle kuin taivas<3Pidättelin silti itkua, koska ensin fiiliksenäni oli suuttumus ja lopulta häpeä.. Tälläinenkö minä olen? Että ennen niin nauravaa, tervettä ja iloista ihmistä peilistä katsoo vieras? Ja että ihmiset puhuvat minusta ilkeitä asioita tietämättä puoliakaan minusta tai elämästäni?

Tänään haluan vain sanoa, että rakastakaa itseänne ja lähimäisiänne. Älkää piitatko arvostelijoista ja yrittäkää löytää kaikesta ja kaikista jotain hyvää<3

Vaikka olisin ällöttävä niin minullakin on ihmisarvo, jota kukaan ei voi viedä pois!

Tämän postauksen omistan:

siskolleni( joka antaa voimaa joka päivä)

lapsilleni ja kummipojilleni( rakastan teitä niin aitoina kuin olette)

poikaystävälleni: rakastan sinua

.. ja kaikille teille jotka kaipaavat halausta!"<3

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Elämää hennoin langoin. Syömisöiriön kanssa kamppailua, mustelmia ja vaaka,josta tuli minun Raamattuni.

Teemat