Maanantai jälleen..Uusi alkanut viikko, joka ei ole alkanut mitenkään erinomaisen hyvin.. En tiä johtuuko tämä fiilis siitä ettei ruoka maistu vai kulkeeko tämä masentava olo sen syömisen kanssa siten käsi kädessä,että kun masentaa niin ei huvita syödäkkään. Eniten kyllä tuntuu siltä, että kun en halua syödä voimavarat laskevat ja sitten laskee yleinen vointi ja mielialakin. 

On sellainen fiilis ettei jaksaisi lähteä edes ulos ja kauppaan. Eikä jaksaisi nähdä ketään ihmisiä tai puhua kenellekkään.Pitäisi tänään nähdä muutamaa kaveria ja saa nähdä pystynkö.. Kun ei voi hyvin on raskasta yrittää olla sosiaalinen ja iloinen..Onneksi muru tulee huomenna, sillä hänen seurassaan olen iloisempi ja voin paremmin.Ja lohduttaa tuo ulkona paistava aurinko ja se, että lapset iloitsevat lumessa temmeltämisestä.

Tällä viikolla pitäisi tapahtua paljon mukaviakin asioita ja sellaisia joita on odottanut koko kuukauden,mutta silti tämä fiilis vie pohjan niiltäkin eikä enään mikään tunnu huvittavan. Sekin, kun vaadin itseltäni ihan hirveästi ja huomaankin olevani hetkittäin heikko.Etten olekkaan superihminen,joka pystyy kaikkeen ja jonka pitäisi olla monessa paikassa samaan aikaan ja tehdä sata asiaa päivässä, jotta kaikki olisi täydellistä.Hetki sitten muistutin olemaan itselleen armollinen. Yritän sen verran, että nämä rankimmat päivät vaan elän hetkessä ja yritän suoriutua kunnialla niistä tärkemmistä asioista.

Rankinta on se ettei kukaan tunnu ymmärtävän..Kaikki suuttuvat kun en jaksa nähdä tai jaksa vastata viesteihin, kun minulla ei ole voimia lähteä joka projektiin mukaan..Luulin ollessani rehellinen saavani hieman ymmärrystä ehkä jopa ripauksen myötätuntoa,mutta sensijaan lisää syyllisyyttä mikä vain pahentaa oloani entisestään.Tekisi mieli sanoa,että kiitos ja anteeksi. 

Täytyy vain ajatella,että seuraava päivä voi olla jo parempi ja jos ei vielä seuraava niin ainakin jokin päivä on..

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Elämää hennoin langoin. Syömisöiriön kanssa kamppailua, mustelmia ja vaaka,josta tuli minun Raamattuni.

Teemat