Huomenta! Pitäisi olla kolmessa paikkaa yhtä-aikaa, stressitaso on korkealla ja kaikki voimat menevät ihan vaan hengissä pysymiseen ja lastenhoitoon.Tiedän, että niiden kahden asian pitäisi olla tärkeimmät, mutta se syyllisyys kun en pysty suoriutumaan niistä muista asioista. Petän kaikkien odotukset ja saan vihaa niskaani ihan kuin sitä vielä tämän kaiken muun päälle kaipaisin?

Viime yön nukuin kaikki vaatteet päällä kera kahden villapaidan ja peiton. Palelin ja itketti, mutta enään ei tule edes kyyneleitä.En ole ikinä voinut näin huonosti.Sydän hakkaa, oksettaa,pyörryttää,henki ei kulje ja tämä loputon väsymys..Väsyttää fyysisesti ja väsyttää henkisesti tämä taistelu elämän ja kuoleman välimaastossa. Olen pikkuhiljaa kuin elävä kuollut.

Poikaystäväni yritti saada minut viikonloppuna syömään, katsoin lautasta ja itkin. Ja hän itki, koska häneen sattuu se mitä teen itselleni.Tarvitsen häntä nyt enemmän kuin koskaan, mutta samalla en halua päästää ketään lähelleni.En halua, että ihmiseen jota rakastan sattuu takiani.

Hän kysyi minulta eilen, että olenhan syönyt ja sanoin, että syön huomenna sitten. Hän vastasi,että huomena voi olla jo liian myöhäistä.

Nyt suljen hetkeksi silmät ja odotan ihmeitä tapahtuvaksi. 

Kommentit (6)

Silja Penttinen
Liittynyt22.1.2017

Moi.

Ikinä ei ole liian myöhäistä. Syö tänään. Päätä tänään, että sinusta tulee terve. Ota ensimmäinen askel,ensimmäinen suupala. Maista elämää. Se maistuu ihanalle. Tunnistan tunteesi, vaikka en koskaan ole ollut niin sairas kuin sinä. Pyydä apua, sinä olet ansainnut sitä. Olet siihen tarpeeksi hyvä. Olet aina siihen tarpeeksi hyvä ja täydellinen. Sinun kuuluu saada apua.

Soita paikkakuntasi päivystykseen ja kerro, että tarvitset apua. Kirjoita asiat vaikka paperille. Et saa nukuttua, sinua palelee ja väsyttää. Et ole syönyt päiväkausiin. Sinulla on paha anoreksia.

Minä lupaan sinulle. Sinä voit parantua. Mutta vain sinä , yksin sinä, voit tehdä sen päätöksen, että valitset elämän. Kaikki muut tukevat sinua siinä päätöksessä. Älä luovuta <3

Rakkaudella: S 

Juliastar
Liittynyt9.1.2017

Voi kiitos ihanasta kommentista<3 tämä tuo paljon voimaa! Otin tänään jo ensimmäisen askeleen eteenpäin ja kävin syli ryhmässä:)

Huomenna on uusi päivä.

atomi

Lähetän sinulle rohkaisevia ajatuksia ja voimaa. Yritä antaa poikaystäväsi auttaa sinua. Olet hyvä ja arvokas ihminen ja ansaitset hyvän elämän.

Kristiina

Samaa meinasin kirjoittaa kuin ensimmäinen kommentoija. Sinä olet hyvä ja tärkeä! Anna auttaa itseäsi ennen kuin on oikeasti liian myöhäistä, poikaystäväsi ja lapsesi tarvitsevat sinua! Sinun täytyy saada apua, noin ei voi jatkaa ja kohta voi oikeasti olla liian myöhäistä. Olen työssäni kohdannut anoreksiapotilaita, joiden kohdalla on valitettavasti ollut liian myöhäistä, sinulla on vielä mahdollisuus, mutta tilanne ei voi jatkua näin!

Voimia sinulle avun etsimiseen, toivottavasti lähdet sitä hakemaan ja saat sitä nopeasti❤

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Elämää hennoin langoin. Syömisöiriön kanssa kamppailua, mustelmia ja vaaka,josta tuli minun Raamattuni.

Teemat