Iltaa!Haluan puhua nyt rehellisesti ja toivon, että jos edes yksikin pro-ana tai laihuutta ihanoiva ihminen lukee tämän niin sillä olisi merkitystä.Tai yksikin ihminen joka tuntee ettei riitä sellaisna kuin on..Koska oon joutunut läpikäymään sellaisia asioita mitä en toivoisi edes pahimmalle vihamiehelleni.

Oon niin nopessa tahdissa laihtunut,että elimistö ei kestä. Kerron nyt mitä tämä sairastaminen oikeasti on, jotta kukaan muu ei ikinä kokisi tätä samaa ps**.

Ensin tuli anemia:Ei se mitään rautalääkettä vaan..Mutta se loputon väsymys.. Ja kun pakko suoriutua arjesta.

Sitten katkes hiukset ja kynnet..Vedät hiustenpidennyksiä, tekokynsiä jne. Kunnes et yksinkertaisesti enää jaksa. Reilu vuosi sitten minulla oli olkapäille asti omat kauniit hiukset ja enään kukaan ei edes muista niitä aikoja..paitsi minä valokuvista.

Sitten alkoi ihottuma minkä piti olla sitä sun tätä.Punatäplähilseestä nokkosrokkoon.. mutta mikään ei auttanut.Olen käyttänyt kortisonivoidetta jo yli suositusten kunnes selvisi mikä vaivaa. Ruokavaliossani eikä kehossani ole tarpeeksi rasvaa mistä johtuu nämä näön heikkeneminen,raajojen puutuminen,ihottuma yms. Ensi kertaa alkaa taas olla parantumisen merkkejä.

Ne kuukautiset.. ne jäi pois ja alkoi lopulta uudelleen muutaman kilon painon nousun myötä, mutta ne kestää hädin tuskin kaksi päivää.Mutta toivoa on..

Se mitä haluan sanoa on, että onko tämä kaikki sen arvoista? Välillä tuntuu ettei muulla ole väliä kuin mitä vaaka näyttää, mutta haluatko sinä tosissasi tätä?

Jokaikinen päivä tämän sairauden kanssa vie meiltä arvokkaita hetkiä,ihmissuhteita,voimavaroja ja terveyden. Miksi teemme näin? En tiedä.

Mutta otin ensimmäisiä rohkeita askelia. Hiustenpidennykset on pois ja tilalla epätasapainoinen look. So what? Oppii ainakin arvostamaan elämää!

Jos jollain muulla on vaikeeta tai haluat jutella niin olen täällä<3 voin antaa meiliä ja ihan kirjepostikin on tervetullutta! Jos joku vaivautuu niin vastaan kyllä!

<3: se pieni, mutta vahva tyttö

 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Elämää hennoin langoin. Syömisöiriön kanssa kamppailua, mustelmia ja vaaka,josta tuli minun Raamattuni.

Teemat