Kirjoitukset avainsanalla mum's

 

 

"Jääkarhulla on nyt liian hot. Pyysimme Teresa Moorhousea suunnittelemaan meille Jääkarhun, jonka myynnistä 5% lahjoittaisimme WWF:lle ja Teresa piirsi. Suomen WWF:n mukaan Jääkarhu käyttää jopa puolet ajastaan ravinnon hankkimiseen, mutta usein huonolla menestyksellä – alle kaksi prosenttia sen saalistusyrityksistä tuottaa tulosta. Ilmastonmuutos on tälle ainutlaatuiselle eläimelle iso riski, sillä sen ravinnon hankinta vaikeutuu entisestään jääpeitteen huvetessa." kertoo Mum*sin Outi.

Jääkarhuja on useita kokoja: Beibi jääkarhu 90 x 120cm / S- koko 140x200cm / M- koko 170 x 240cm/ Jättikarhu 200 x 300cm.
Materiaali on huippulaadukasta ekovillaa, värjäämätön ja luonnollinen ja mustat ykstyiskohdat käsinvärjättyä villaa. Mum's kannattaa kestävää kehitystä ja siksikin Mum's valmistaa matot ensisijaisen laadukkaasti ja matto on upottavan pehmeä ja tiukkaan kudottu taidokas reilusti valmistettu taidekäsityö.

kuvat Mum's


 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram