Kirjoitukset avainsanalla styling Jonna Kivilahti

MY WORK: SISUSTUSSUUNNITTELIJA HONKA INK MESSUTALO JA HONKA VISTA MALLITALO 

 

HIRSITALOSTA MODERNI KOTI

Olen jo pidempään luvannut kertoa bloginkin puolella hieman työstäni sisustussuunnitelijana. Sain ihanan työtehtävän muutama vuosi sitten kun Mikkelin asuntomessuille 2017 Honkarakenteen taloa rakennuttava pariskunta otti minuun yhteyttä. Reilun vuoden mittaiseksi venynyt yhteistyö oli mitä parhain koulu hirsitalon sisustamiseen moderniksi kodiksi. Olin mukana projektissa alusta asti, asukkaiden ajatusten tukena valitsemassa myös tulevan kodin pintoja ja niiden sävyjä.  Ennen messuja myös sisustin ja stailasin talon messukuntoon. Tein kesällä jutun Honka Ink-talosta myös Glorian kotiin ja Mrs Jones blogiini, kurkkaa sitä täältä ja täältä.  Alla myös muutamia kuvia omista lempitiloistani talossa.  

Kuvat Krista Keltanen.

Sisustussuunnittelu, sisustaminen  ja styling Jonna Kivilahti.

HONKA INK

 

HONKA VISTA 

Honka Ink messutalon valmistumisen kanssa samoihin aikoihin minut pyydettiin mukaan Honkarakenteen pääkonttorin yhteyteen rakennettavien mallitalojen suunnitteluun.  Esittelyalueelle tehtiin viisi rakennusta, joista suurin on HONKA VISTA omakotitalo ja HONKA KIDE saunarakennus tupineen. Pienempiä rakennuksia ovat aitta, saunamökki ja kesäkeittiö.  Aittaan sisustin makuuhuoneen parivuoteineen ja se sopiikin mitä parhaimmin kesäiseksi makuutilaksi.  VISTAn suunnittelussa olin alkukesästä mukana valitsemassa pintamateriaalit, laatat, maalit, keittiöt, kylpyhuoneen kalusteet ja kodinhoitohuoneen. KIDE saunarakennukseen valitsin myös materiaalit sekä saunaan että tupaan.  

Hirsitalon sisustamisessa moderniksi kodiksi on omat haasteensa sillä hirsi tuo helposti mieleen lapinmökit ja kesäkodit. Hirsi kuitenkin sopii mitä upeimmin moderniin kotiin, kun se saa parikseen kontrastia antavia materiaaleja tai värejä.  Honka Inkissä hirsi sai särmää mikrosementistä ja mustasta väristä, Honka Vistaan taas halusin tuoda valoa ja raikkautta valkoiseksi käsitellyllä hirsipinnalla ja harmailla ikkunanpuitteilla sekä ovilla. Suuressa olohuoneessa, ruokatilassa ja keittiössä hirsi sai jäädä luonnolliseen sävyynsä. Kontrastia antaa valtava ikkunaseinä, musta keittiö ja harmaaseen taittuva parkettilattia sekä suuret valkoiset Tikkurilan paperi-sävyllä maalatut seinäpinnat. 

Halusin suosia myös Vista- ja Kide-talojen kanssa suomalaista suunnitteluja ja valmistusta. Mukana on paljon kotimaisia yrityksiä: Hakola, Balmuir, Saana ja Olli, Finarte, Innolux, 1kertaa2 ja BE design. 

Kuvat Krista Keltanen.

Sisustussuunnittelu ja styling Jonna Kivilahti.

Honka Vista olohuone: Sohva Hakola. Woody-sohvapöytä ja Day-nojatuolit Hakola. Matto ja valaisin Tiirinkosken tehdas. Kuviolliset tyynyt 1kertaa2. Kid mohair-huopa ja alpakkaiset tyynyt Balmuir. Kirjat Cozy Publishing. Kukat Järvenpään kukkatalo. Takka Tulikivi. Lattia Timberwise. 

Honka Vista keittiö: Ruokapöytä Hakolan Woody. Ton-tuolit Forme. Keittiö Puustelli/ Järvenpää. Tekstiilit Saana ja Olli. Valaisimet Innojok. Lattian parketti Timberwise. 

Honka Vista makuuhuone: Pellavalakanat ja tyynyliinat Balmuir. Koristetyynyt Saana ja Olli. Huopa  sekä matto Saana ja Olli for Finarte. Yöpöydät Jysk. Valaisimet Innojok. Deer-hylly Be design. Kylpytakki Balmuir. 

Honka Vista lastenhuone: Maggiore-lakanat Balmuir. Koristetyynyt Saana ja Olli. Pukkijalat Be design. Pöytälevy ja tuoli Ikea.  Seinähylly Lempi/ Hakola. Matto Tiirinkosken tehdas. Parketti Timberwise. 

Honka Vista kodinhoitohuone: Kaapistot Puustelli/Järvenpää. Laatat välitilassa ja lattiassa Laattamailma. Matto Tiirinkosken Tehdas. Vartalotuotteet Balmuir. 

Honka Vista kylpyhuone ja sauna:  Kylpyhuoneen eläväpintaiset laatat seinissä ja lattiassa Laattamaailma. Hanat ja kalusteet Puustelli. Saunan lauteet Honkarakenne. Kiuas Tulikivi. 

Mallitaloja pääsee katsomaan Honkarakenteen pääkonttorin yhteydessä sijaitsevalle alueelle Järvenpäässä.  

 

INTERIOR DESIGN AND STYLING JONNA KIVILAHTI

PHOTOS  KRISTA KELTANEN

HONKARAKENNE HONKA INK HOUSE AND  HONKA VISTA HOUSE. 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

JOUTSEN FINLAND AW17/18

Photos / Krista Keltanen

Styling / Jonna Kivilahti

Client / Joutsen Finland

Makeup / hair /Heidi Reponen

Models / Azzurro 

Accessories/ Balmuir 

Leather pants / Sweatpants 

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

Tulin vinkkaamaan että Mikkelin Asuntomessujen viimeinen viikko on käynnissä! Vielä ehdit käymään tässä sisustamassani Honka INK talossakin jos suuntaat Mikkeliin ennen sunnuntaita. Monet ovat sanoneet että tämän vuoden messut ovat olleet tosi onnistuneet.

Kuvituksena muutama kuva Honka Inkistä, jutusta jonka teimme Glorian kotiin, heinäkuun numeroon.

Kuvat Krista Keltanen

Juttu Jonna Kivilahti

Sisustussuunnittelu ja stailaus Jonna Kivilahti

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

 

Ihania kuvia Novitan uudesta lehdestä, pääsimme kuvaamaan syksyisen värikkäitä neuleita Niinan ihanaan kotiin. Omat sormetkin syyhyävät neulomaan...

 

 

Client: Novita
Styling: Jonna Kivilahti
Make-up: Nina Honkanen
Model: Vera Ignatius/Paparazzi
Location: Niinan Unelmia koti

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram